![]() |
#1271 |
Reputacja: 10
|
![]()
Caesum, zgadza się, trochę dzielą skórę na niedźwiedziu. Tacy są pewni, że czwórka będzie bestsellerem? Ich zadufanie w sobie mogłoby być komiczne, gdyby nie było tragiczne...
A ja dostałam od jednej znajomej całą serię dwójki. Siadł jej komp i na razie nie stać ją na nowy, a nawet jeśli, to i tak już w dwójkę nie gra, czeka na czwórkę. Wygrzebałam z dna szuflady moją płytę z domami\Simami\CC itd. Śmiesznie mi się gra w dwójkę po tylu latach, aż jestem zdziwiona, że mój obecny komp ją toleruje, pewnie dlatego, że mam Windowsa 7, a nie 8, czy Vistę. Mam trójkowe nawyki i sporo rzeczy mi nie pasuje, poza tym, znowu mam ten czarny ekspres do kawy, którego animacje tak kocham... Chatkę parce oczywiście zbudowałam na kodach... Jedyna pusta działka w Miłowie. Ciągle sobie mówię, że muszę zmienić rodzinę na Ćwirów, zanim mi się zestarzeją, a potem olśnienie... to dwójka... ![]() Co muszę dwójce przyznać, to to, że ma prawdziwie Simsowy klimat, klimat, którego trójka już nie ma. Wiecie, ja i tak wolę trójkę od dwójki, ale trójkę robili już inni ludzie, z inną wizją i jest to zupełnie inna gra. Nie ma już w ekipie Williama Wright'a, on by trójkę napisał o wiele lepiej... Gdyby czwórka miała chociaż namiastkę tego prawdziwego, Simsowego klimatu, to mogłabym jej wiele uchybień wybaczyć, ale obawiam się, że czasy jedynki i dwójki nie wrócą... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1272 |
Reputacja: 14
|
![]()
anie dlatego Ja właśnie od czasu do czasu wracam do dwójki, żeby poczuć ten klimat
![]() Ach jakbym chciała, żeby czwórka była w podobnym do TS2 klimacie ![]() Te zapowiedzi dodatków i akcesoriów wydają mi się dziwne. Czy kiedykolwiek tak było, żeby na długo przed premierą gry zapowiadali dodatki? No i ta ilość akcesoriów naprawdę jest niepokojąca. Jeśli to prawda, to szykują się na jeszcze większe zdzieranie kasy z graczy niż przy trójce ![]()
![]() |
#1273 | |||
Administrator
Reputacja: 102
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 18.05.2014 - 14:38 |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1274 |
|
![]()
Dla mnie te zdjęcia naklejone na Simsy nie wyglądają za dobrze (zwłaszcza jak zaczynają się ruszać). Poza tym miałem na myśli jak będzie wyglądała alpha na modelu który ma swoją grubość.
A jeżeli chodzi o to, czy czwórka się sprzeda to lol, oczywiście ze się sprzeda. Nawet jak żadne z nas nie kupi to kupią białe nastolatki w USA i to wystarczy. ![]() Co do ogłaszania że będzie pierdylion dodatków przed premierą podstawy.. tak to dziwne, chociaż z drugiej strony.. przynajmniej uczciwie stawiają sprawę. ![]() Swoją drogą skąd to info o dodatkach, bo na oficjalnej stronie nic nie było? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1275 |
Reputacja: 14
|
![]()
Jak dla mnie to jakiś wymysł fanów, którzy napisali, że info jest potwierdzone i już wszyscy w to wierzą
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1276 |
|
![]()
Dodatki są śmieszne. Podobno znalazły się w jakiejś ankiecie od EA. Jeśli tak było, to... słaaabo. Mam nadzieję, że wyskoczą jeszcze z czymś lepszym.
![]() Bella jest obłędna, już wiem, że zagram Ćwirami. W ogóle strasznie podoba mi się nowy CAS, choć simowe klony wcale nie były szczególnie podobne do swoich żywych pierwowzorów. Nawet włosy idą w dobrą stronę. Nie mogę się doczekać, aż pokażą nam miasto. Mam przeczucie, że tym razem to będzie naprawdę coś, obym się nie pomyliła. : D Ostatnio edytowane przez Navari : 18.05.2014 - 15:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1277 |
|
![]()
Już jest
![]() A te akcesoria to mi zalatują pakietami Store.
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#1278 |
|
![]()
Agor-ia, do bestsellera to im jeszcze daaleko... Najpierw gra musi zostać wydana. Pamiętasz jaki był szum z tym nowym SimCity? O manio, jaka suuper gierka... I co? Taka super, że przez pierwsze tygodnie nawet się grać nie dało, mam tą grę i żałuję każdej złotówki jaką na nią wydałam, wszystkim ją odradzam. Za łatwa, za małe miasta, graficznie taka sobie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1279 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#1280 |