![]() |
#11 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Zabawne są Twoje dziwne uwagi mnie dotyczące, gdyż postronny obserwator zauważy zapewne, że z naszej dwójki to Ty bardziej przeżywasz swoje rozczarowanie związane z TS4 niż Ja swoje zadowolenie ![]() Słowo "pobłażliwy" nie jest obraźliwe i nie o nie tu chodziło, ale całe Twoje zdanie i jego sens. Pisząc, że ktoś z uśmiechem przyjmuje nieambitny ochłap raczej nie prawisz komplementu, prawda? Proszę czytaj ze zrozumieniem, bo nie chce mi się drugi raz tego samego powtarzać i nie od tego jest ten temat. Pozdrawiam. --------------------------- Porównując simy z dwójki do tych z TS4, a pomijając urodę, którą każdy postrzega inaczej, to zdecydowanie simy z czwórki mają twarze bardziej szczegółowe. W dwójce i w trójce simy z daleka, zwłaszcza dzieci i simy zrobione przez twórców, wyglądały niemal jednakowo. Sądząc z avatarów czwórkowe simy będą różnorodne, ale jak to będzie wyglądało w grze, to się okaże później ![]()
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 224 (0 użytkownik(ów) i 224 gości) | |
|
|