![]() |
#11 | |||||||||||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Eris - dziecko widać w 2:10
![]() No, przeczytałam :] Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dla moich oczu jaskrawe kolory wcale nie są miłe. Lubię grac w simsy godzinami, bez bólu oczu. No dobra - jak jest zbyt realistycznie też jest źle, ale teraz przegięli w drugą stronę i zrobili graficznie grę dla dzieci. Chciałabym też wypunktować, że nie zgadzam się z tym, że grafika TS1 i TS2 jest "dziecięca". Jak dla mnie wręcz przeciwnie. Może dlatego właśnie lubię oglądać screeny z "dwójki", o "jedynce" nie mówiąc. Jestem tylko o rok starsza od Ciebie... Jeszcze za czasów naszego dzieciństwa (podstawówka) Simsy to było COŚ - taka gra "dla bogatych" ![]() Dzisiaj nie żałuję, że tak się stało. Pod koniec 2006 roku postanowiłam, że zacznę swoją przygodę z simsami od "jedynki" i to była bardzo dobra decyzja ![]() ![]() Cytat:
![]() Mojemu 8-letniemu kuzynowi spodobało się SimCity 4, chociaż jego brat pewnie dał mu pograć w "piątkę" ![]() Zresztą dzieci to jedno, a młodzież i dorośli to drugie. Oni też mają swoje wymagania i portfele z zaoszczędzoną kasą ![]() Albo wiedzą, gdzie co znaleźć w internecie. Co do czasu w grze, nie mam zdania. I tak gram w simsy godzinami ![]() Jeśli chodzi o Origin, to chodzi mi o to, że będzie to coś w rodzaju zabezpieczenia gry (a, powiedzmy sobie szczerze, nie każdy bedzie chciał wydać 200zł na "próbę", skoro można to zrobić nie płacąc). Myślę, że gdyby cena gry była przyzwoita, to nie byłoby ono potrzebne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dodatek CPR? Po tylu latach mogli to dać w podstawie! Tak jak zwierzaki. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ostatnio edytowane przez Liv : 28.05.2014 - 17:13 |
|||||||||||
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|