Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 4 > The Sims 4: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.06.2014, 21:25   #1611
Agor-ia

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Laseczko, oceanu/morza nie ma w tym pokazywanym dotychczas mieście. Może w innym będzie. Miasta miały być trzy i mam nadzieję, że się z tego wywiążą. Oprócz Wierzbowej Zatoki(?) miało być miasto inspirowane Nowym Orleanem i jeszcze jedno, podobno "zimniejsze", nawiązujące do północy kontynentu. Jak będzie - zobaczymy... Mam nadzieję, że w którymś mieście będzie otwarta woda, bo akurat dla mnie jest to bardzo ważne

Grę zamówiłam już jakiś czas temu. Żałować nie będę Nie wiem czy ktoś zauważył, ale ceny już podskoczyły o parędziesiąt złotych. Oczywiście każdy sądzi według własnego gustu, ale ja nie mogę się doczekać, kiedy otworzę moje Agor-ia "Pixar" Studio

Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!"

"The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde
Agor-ia jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 10.06.2014, 21:26   #1612
Pink Panther

Reputacja: 25

Agor-ia, czytałem, że póki co będzie jedno miasto :/
Pink Panther jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10.06.2014, 21:35   #1613
Agor-ia

Nosz ****asz twarz. Teraz dopiero przeczytałam odpowiedzi SimGuru Dlaczego tylko jedno? Pozostałe dwa zeżarł krowokwiat czy co?

edit: Nie wymieniono dotąd żadnej znanej rodziny prócz Ćwirów. Jeśli Ćwirowie mają być jedynym spoiwem łączącym czwórkę z resztą... Nie no, mam nadzieję, że jednak byli w stanie ułożyć ciekawy i odpowiednio złożony scenariusz...

Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!"

"The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde

Ostatnio edytowane przez Agor-ia : 10.06.2014 - 21:40
Agor-ia jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 10.06.2014, 21:43   #1614
KarolinaJ

Reputacja: 11

Mam wrażenie, że twórcy TS4 robią krok w przód i dwa kroki w tył... Pozabierali tyle fajnych opcji i czym to zastąpili? Jakimi "nowościami"? Przecież to wszystko już było. Nie powiem, całkiem przyjemnie oglądało mi się te filmiki ale gdybym tak miała całkowicie przerzucić się na czwórkę zostałabym przy dwójce i trójce. Chociażby przez zbyt bajkową grafikę i brak możliwości zmiany stylu, to chyba (bo jeszcze nie widzieliśmy prawdziwego game play'u) największe jak dla mnie minusy.
KarolinaJ jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.06.2014, 06:11   #1615
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14

w ogóle to strasznie chamsko się zachowali. Najpierw zarzucili kilkoma super informacjami, dali fajne filmiki, a potem od niechcenia rzucili, że tego i tego nie będzie. Do tej pory naprawdę poważnie myślałem kupnie, teraz się waham. A jak się jeszcze okaże, że znów sp******ą animacje to dziękuję, nawet nie nie dam tej grze szansy w postaci jej przetestowania.
Mroczny Pan Skromności jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.06.2014, 10:27   #1616
CzekoladowaZłośnica

A ja jak czytam te wszystkie nowinki to mnie teraz krew zalewa. Bo na jednej stronie pisze tak, a na drugiej jest totalne zaprzeczenie tej pierwszej.. Wniosek jest jeden. Trzeba będzie poczekać na premierę i wtedy się wszystkiego dowiemy. Bo teraz narobili tyle szumu, że nic z tego nie wiadomo.
CzekoladowaZłośnica jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.06.2014, 13:07   #1617
Caesum
Administrator

Reputacja: 101

Ja ostatnio przeczytałem, że nie będzie już tak otwartego świata jak w TS3. Willow Creek będzie podzielone na pięć dzielnic, żeby poprawić czas ładowania świata. Przecież w pełni otwarty świat to największy plus(jedyny?) TS3.

EDIT: http://forum.thesims.pl/showpost.php...postcount=1626

Ostatnio edytowane przez Caesum : 11.06.2014 - 13:58
Caesum jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.06.2014, 13:13   #1618
Kędziorek
Supermoderator

Reputacja: 27

Jeżeli już nawet w pełni otwarty świat chcą nam zabrać, to niech chociaż w tych dzielnicach będzie otwarty. Bo inaczej co? Domu sąsiada nie będę mogła odwiedzić? Bez takich...
stare 11.06.2014, 13:47   #1619
Caesum
Administrator

Reputacja: 101

^ Mi się to w ogóle wydaje mało prawdopodobne. Przeglądam teraz internet by znaleźć w/w artykuł, ale głównie wyszukuje mi simowe strony i fora z tłumaczeniami.

Najwyraźniej wiadomość ta wzięła się z włoskiej strony. Znalazłem artykuł(click!) ale napisane jest tylko to, że Willow Creek jest podzielone na pięć dzielnic o różnych funkcjach. Nie ma nic o tym, że to są oddzielne światy.

Znalazłem również informację z artykułu z ComputerBild.de, w której podano, że powrócą ładowania ekranu przy wchodzeniu do BUDYNKÓW. Obie te wiadomości zostały podane jednocześnie na honeywellsims4news.tumblr.com, stąd może pomyłka.

Innymi słowy wydaje mi się, że Willow Creek nie jest podzielone na pięć podświatów. Dzielnice to podział kosmetyczny. Za to pojawią się ładowania ekranu podczas wchodzenia do budynku. Mi to nawet pasuje.

Ostatnio edytowane przez Caesum : 11.06.2014 - 13:53
Caesum jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.06.2014, 14:18   #1620
Irbis

Reputacja: 14

Za chwile będzie afera jak z basenami. Moim zdaniem nie ma takiej możliwości, żeby zrobili zamknięty świat jak w dwójce, żeby nie można było iść do sąsiada. Czy nie widać na filmikach, że simy swobodnie poruszają się po mieście? Sądzę również, że wspomniane wczytywanie przy niektórych parcelach nie będzie tak długie jak wczytywanie w TS2.
Myślę, że dzięki takim ekranom będzie mniej króliczych nor i nie mam nic zupełnie przeciwko takiemu rozwiązaniu.

Nie będzie ubrań ciążowych

Ostatnio edytowane przez Irbis : 11.06.2014 - 14:22
Irbis jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości)

Zasady Postowania