![]() |
#1611 |
Reputacja: 10
|
![]()
Laseczko, oceanu/morza nie ma w tym pokazywanym dotychczas mieście. Może w innym będzie. Miasta miały być trzy i mam nadzieję, że się z tego wywiążą. Oprócz Wierzbowej Zatoki(?) miało być miasto inspirowane Nowym Orleanem i jeszcze jedno, podobno "zimniejsze", nawiązujące do północy kontynentu. Jak będzie - zobaczymy... Mam nadzieję, że w którymś mieście będzie otwarta woda, bo akurat dla mnie jest to bardzo ważne
![]() Grę zamówiłam już jakiś czas temu. Żałować nie będę ![]() ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1612 |
Reputacja: 25
|
![]()
Agor-ia, czytałem, że póki co będzie jedno miasto :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1613 |
|
![]()
Nosz ****asz twarz. Teraz dopiero przeczytałam odpowiedzi SimGuru
![]() edit: Nie wymieniono dotąd żadnej znanej rodziny prócz Ćwirów. Jeśli Ćwirowie mają być jedynym spoiwem łączącym czwórkę z resztą... Nie no, mam nadzieję, że jednak byli w stanie ułożyć ciekawy i odpowiednio złożony scenariusz...
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde Ostatnio edytowane przez Agor-ia : 10.06.2014 - 21:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1614 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mam wrażenie, że twórcy TS4 robią krok w przód i dwa kroki w tył...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1615 |
Reputacja: 14
|
![]()
w ogóle to strasznie chamsko się zachowali. Najpierw zarzucili kilkoma super informacjami, dali fajne filmiki, a potem od niechcenia rzucili, że tego i tego nie będzie. Do tej pory naprawdę poważnie myślałem kupnie, teraz się waham. A jak się jeszcze okaże, że znów sp******ą animacje to dziękuję, nawet nie nie dam tej grze szansy w postaci jej przetestowania.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1616 |
|
![]()
A ja jak czytam te wszystkie nowinki to mnie teraz krew zalewa. Bo na jednej stronie pisze tak, a na drugiej jest totalne zaprzeczenie tej pierwszej.. Wniosek jest jeden. Trzeba będzie poczekać na premierę i wtedy się wszystkiego dowiemy. Bo teraz narobili tyle szumu, że nic z tego nie wiadomo.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1617 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]() ![]() EDIT: http://forum.thesims.pl/showpost.php...postcount=1626 Ostatnio edytowane przez Caesum : 11.06.2014 - 13:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1618 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Jeżeli już nawet w pełni otwarty świat chcą nam zabrać, to niech chociaż w tych dzielnicach będzie otwarty. Bo inaczej co? Domu sąsiada nie będę mogła odwiedzić? Bez takich...
![]() |
![]() |
#1619 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
^ Mi się to w ogóle wydaje mało prawdopodobne. Przeglądam teraz internet by znaleźć w/w artykuł, ale głównie wyszukuje mi simowe strony i fora z tłumaczeniami.
Najwyraźniej wiadomość ta wzięła się z włoskiej strony. Znalazłem artykuł(click!) ale napisane jest tylko to, że Willow Creek jest podzielone na pięć dzielnic o różnych funkcjach. Nie ma nic o tym, że to są oddzielne światy. Znalazłem również informację z artykułu z ComputerBild.de, w której podano, że powrócą ładowania ekranu przy wchodzeniu do BUDYNKÓW. Obie te wiadomości zostały podane jednocześnie na honeywellsims4news.tumblr.com, stąd może pomyłka. Innymi słowy wydaje mi się, że Willow Creek nie jest podzielone na pięć podświatów. Dzielnice to podział kosmetyczny. Za to pojawią się ładowania ekranu podczas wchodzenia do budynku. Mi to nawet pasuje. Ostatnio edytowane przez Caesum : 11.06.2014 - 13:53 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1620 |
Reputacja: 14
|
![]()
Za chwile będzie afera jak z basenami. Moim zdaniem nie ma takiej możliwości, żeby zrobili zamknięty świat jak w dwójce, żeby nie można było iść do sąsiada. Czy nie widać na filmikach, że simy swobodnie poruszają się po mieście? Sądzę również, że wspomniane wczytywanie przy niektórych parcelach nie będzie tak długie jak wczytywanie w TS2.
Myślę, że dzięki takim ekranom będzie mniej króliczych nor i nie mam nic zupełnie przeciwko takiemu rozwiązaniu. Nie będzie ubrań ciążowych ![]()
OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 Ostatnio edytowane przez Irbis : 11.06.2014 - 14:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|