![]() |
#11 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() CHCIAŁBYM, ŻEBY W SIMS 4 BYŁO WIDAĆ WŁOSY POD PACHAMI, ALE NWM PO CO SKORO I TAK GRA MI SIE NIE PODOBA I NIE KUPIE, ALE MAM SUPER KOMPUTER A S3 I TAK SIE ZACINA :< Ostatnio hejtu na nową odsłonę coraz więcej, a czemu? Bo rzekomo nie ma basenów, a rzekomo nie ma, bo nie widać ich w zwiastunach... Hmm, to logiczne, że skoro nie ma ich w zwiastunach to nie ma ich też w grze. A pryszniców w zwiastunie też nie pokazali, więc to przesada, aby moi simowie (których nie będzie, bo gry nie kupie, bo nie ma basenów i grafika jest jak dla dzieci, a ja jestem super dojrzały) się nie myli. Twórcy to są jednak bezszczelni, dają byle jakie szyby, samochody brzydkie, włosy jak z gumy i grafa w ogole jak w bajce. NO I ZWŁASZCZA TEN BRAK BASENÓW. MY TU PODŚMIECHUJKI A BASENÓW NIE MA ;/ Proszę, o źródło informacji, że nie będzie animacji wsiadania do samochodu, bo jest to tak wyssane z palca, że śmiech na sali. Ogółem to już mnie bawi cały ten temat - jedna osoba napisała sobie coś w stylu "chyba nie widze basenów!" i powstaje dyskusja, na 10 stron "ale sie wkurzyłam, że nie ma basenów!!! masakra". Ktoś napisał, że zęby wyglądają jak płot, a powstała dyskusja w stylu "W TRÓJCE TO SUPER ZEBY BYŁY, A NIE JAK U KONIA". Teraz pojawia się ktoś kto niewiadomo, gdzie przeczytał, że nie ma animacji wsiadania do samochodu i daję sobię ręke uciąć, że dyskusja "JA CHCE BY WSIADALI DO SAMOCHODU, A TWÓRCY DALI CIAŁA" będzie trwała trzy dni. Cudowne, kocham was ![]()
Everybody need somebody. I'm somebody, need your body. Ostatnio edytowane przez octavessens : 19.06.2014 - 22:33 |
|
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|