Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 4 > The Sims 4: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 19.06.2014, 22:27   #11
octavessens

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Cytat:
Napisał Daisy Zobacz post
mogliby się uczyć jeździć od czasów nastolatkowych, mieć jakieś małe kolizje, czasami stać w korkach itd. Marzenia..
Uczą się prowadzić w dodatku pokolenia
CHCIAŁBYM, ŻEBY W SIMS 4 BYŁO WIDAĆ WŁOSY POD PACHAMI, ALE NWM PO CO SKORO I TAK GRA MI SIE NIE PODOBA I NIE KUPIE, ALE MAM SUPER KOMPUTER A S3 I TAK SIE ZACINA :<
Ostatnio hejtu na nową odsłonę coraz więcej, a czemu? Bo rzekomo nie ma basenów, a rzekomo nie ma, bo nie widać ich w zwiastunach... Hmm, to logiczne, że skoro nie ma ich w zwiastunach to nie ma ich też w grze. A pryszniców w zwiastunie też nie pokazali, więc to przesada, aby moi simowie (których nie będzie, bo gry nie kupie, bo nie ma basenów i grafika jest jak dla dzieci, a ja jestem super dojrzały) się nie myli. Twórcy to są jednak bezszczelni, dają byle jakie szyby, samochody brzydkie, włosy jak z gumy i grafa w ogole jak w bajce. NO I ZWŁASZCZA TEN BRAK BASENÓW. MY TU PODŚMIECHUJKI A BASENÓW NIE MA ;/

Proszę, o źródło informacji, że nie będzie animacji wsiadania do samochodu, bo jest to tak wyssane z palca, że śmiech na sali.
Ogółem to już mnie bawi cały ten temat - jedna osoba napisała sobie coś w stylu "chyba nie widze basenów!" i powstaje dyskusja, na 10 stron "ale sie wkurzyłam, że nie ma basenów!!! masakra". Ktoś napisał, że zęby wyglądają jak płot, a powstała dyskusja w stylu "W TRÓJCE TO SUPER ZEBY BYŁY, A NIE JAK U KONIA". Teraz pojawia się ktoś kto niewiadomo, gdzie przeczytał, że nie ma animacji wsiadania do samochodu i daję sobię ręke uciąć, że dyskusja "JA CHCE BY WSIADALI DO SAMOCHODU, A TWÓRCY DALI CIAŁA" będzie trwała trzy dni.
Cudowne, kocham was

Ostatnio edytowane przez octavessens : 19.06.2014 - 22:33
octavessens jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości)

Zasady Postowania