![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja z jednej strony chętnie potworzyłabym sobie Simów, bo ta opcja zmieniania części ciała poprzez bezpośrednie klikanie na nich jest świetna, ale z drugiej strony tyle już się napatrzyłam na filmiki i grafiki z CAS-u, że czuję jakbym już sama stworzyła wielu Simów i jakby ten CAS mi się przejadł. Twórcy za dużo go pokazują. Poza tym jest jeszcze taka kwestia, że suwaki w poprzednich częściach zapobiegały pustce w tle, kiedy się tworzyło Sima. Może jeszcze trochę zmienią to tło. Liczę na to, że tworzenie Sima bez suwaków będzie wygodne.
Niezbyt podobają mi się style chodzenia, są zbyt przerysowane i wyglądają nieciekawie zwłaszcza w wykonaniu Simowych facetów. Raczej będę wybierać standardowy chód. Co Wy tak przejmujecie się tymi basenami, zauważcie raczej, że dzieci, zwłaszcza najmłodsze, będą mieć pewnie niewiele opcji. Na filmikach bardzo rzadko pojawia się jakieś dziecko w wieku szkolnym i to na tak krótką chwilę, że ciężko wyłapać, że te dziecko w ogóle tam jest. Widzieliśmy więcej staruszków niż małych Simów. Twórcy mogliby poświęcić jakiś filmik, by powiedzieć nam więcej o młodszych grupach wiekowych. Gdyby wprowadzili jakieś naturalne, cudowne opcje dla dzieci, to by przecież cokolwiek powiedzieli na ten temat, a co nam ujawnili? Tylko tyle, że niemowlęta będą mogły być karmione piersią lub buteleczką białą (już nie zieloną), hehe. Szkoda, że nie widzieliśmy jeszcze niemowląt i małych dzieci. Czy to możliwe, że ich nie zobaczymy na żadnych zwiastunach, a dopiero w samej grze? Chciałabym, żeby w podstawce było wiele cech charakteru i że by w każdym dodatku dochodziło z pięć albo więcej nowych. Chciałabym kilka ciekawych rozwiązań, na które twórcy pewnie nie wpadną, ale... Ta gra może okazać się naprawdę dobra, w sumie wciąż niewiele o niej wiemy. Mam nadzieję, że nie dlatego, że twórcy nie dopracowali jeszcze jej kluczowych aspektów. W sumie doszłam do wniosku, że The Sims 2 i pół nie byłoby takie złe... Ale myślę, że to będzie o wiele bardziej rozwinięta gra niż dwójka i dobrze bo trzeba iść do przodu. ![]() Liczę na to, że wróci tryb historii taki jak w dwójce, że zdjęcia zrobione Simom są widoczne w grze i można do nich dodawać podpisy. To było fajne. ![]() Jeszcze co do tej galerii, to nawet jeśli byłaby ona w zamian za STORE, to i tak twórcy na tym pewnie zyskają, bo wprowadzą płatne elementy. Wątpię, żeby miało to działać tylko na zasadzie przyjaznej giełdy wymiany, gdzie dany gracz udostępnia stworzonych przez siebie Simów czy wystroje domu do pobrania innym graczom, choć mogę się mylić. |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|