Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 4 > The Sims 4: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 25.06.2014, 20:29   #1871
konformistyczny lodzik

Reputacja: 16
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

to ja mam pytanie...
kompletnie wyeliminowali ten wiek? i jak sim będzie dorastał po prostu z małego bobasa wyskoczy nastolatek?
trochę mało urocze...

Kamil Mikołajem
Ata bohaterem
Ania maturowiczem
Marcel ma trzy podbródki
wspołlokatorka Fetysza ma brudne majtki
a Nacia wiecznie zakochana
konformistyczny lodzik jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 25.06.2014, 20:30   #1872
adamo030

Reputacja: 10

Możliwe, że chcą zrobić coś niezwykłego przy np 4 porach roku, które na pewno dojdą, tylko kiedy. No tylko właśnie czy zrobią coś "niezwykłego". Mi tam osobiście brak basenów nie będzie szkodzić. W grze są ważniejsze dla mnie inne rzeczy.
adamo030 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25.06.2014, 20:30   #1873
Libby
Administrator

Reputacja: 15

Jeszcze jest dziecko szkolne po drodze...
stare 25.06.2014, 20:31   #1874
Pink Panther

Reputacja: 25

Ale to i tak bez sensu.
"Dam dziecku butel... Ooo, już do szkoły będzie szło. Jak ten czas szybko leci!"
A kiedy nauka umiejętności? ...
Pink Panther jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25.06.2014, 20:32   #1875
CzekoladowaZłośnica

Ja tam nigdy basenów nie dawałam, więc mi to wisi..
Ale zastanawia mnie fakt, gdzie się podział etap "małego dziecka" ? ;o Czyżby od razu po karmieniu piersią dziecko umiało chodzić, mówić i korzystać z toalety? Podejrzane to jest...
"Mamy także piękne otoczenia! Czy wiecie, że po raz pierwszy w The Sims Wasi Simowie będą mogli podróżować nie tylko między otoczeniami, ale także całymi światami, bez konieczności rozpoczynania nowej gry!?" - Czyli z mojego punktu widzenia w grze podstawowej będzie kilka otoczeń, a nie tylko jedno... . I fakt, że będziemy mogli po nich podróżować bez utraty aktualnej rozgrywki jest świetny. Za to duży plus
stare 25.06.2014, 20:32   #1876
adamo030

Ciekawi mnie te otoczenie, że się nim tak zachwycają. Na jakichś zdjęciach było widać w oddali jakby jakieś wieżowce, w zasadzie to były cienie, ale kto wie. No i to, że krótkie ekrany ładowania- przy podstawie może tak być, ale wraz z dojściem kolejnych dodatków jest pewne, że ten czas się zwiększy.
adamo030 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25.06.2014, 20:37   #1877
Mroczny Pan Skromności

Reputacja: 14

a może ta informacja, że "niemowlęta będą miały nogi" oznacza właśnie możliwość nauczenia ich chodzenia (i mówienia/korzystania z toalety)? Czyli tak jakby to było małe dziecko ale pod nazwą niemowlę... W każdym razie, nie podoba mi się to, ani już teraz potwierdzony (mam nadzieję, że komuś jest głupio ) brak basenów.
Mroczny Pan Skromności jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25.06.2014, 20:39   #1878
anie_1981

Czytałam ten artykuł... kurcze, a już się przekonywałam do tej gry seryjka! Ja wiem dlaczego oni tak dozują informacje, bo gdyby powiedzieli naraz czego nie będzie, to pewnie mało kto by to kupił. Na każdą nową super wiadomość są dwie złe. Doprawdy, podsumowując (moja opinia):

+ CAS
+ Tryb budowy
+ Różnorodni Simowie
+ ładne dzieci
+ Ciąża i niemowlęta, choć jeszcze nie widzieliśmy cieżarnych Simek, ani niemowląt, to niusy są zachęcające

- Kreskówkowa grafika, płaskie tekstury z niskimi szczegółami, w niskiej jakości. Wszystko jest gładkie, kolorowe i płaskie
- Brak CASt
- Brak basenów
- Brak małych dzieci
- Raczej nie będzie kształtowania terenu, choć jeszcze nie jest to pewne...

Z minusów co jeden, to bardziej mnie denerwuje. Najmniej mi jest potrzebne kształtowanie terenu, więc to bym jeszcze przeżyła, brak CASt'a jest iście denerwujący, ale też jakoś bym sobie poradziła, ale reszta... sorry WTF?!
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25.06.2014, 20:50   #1879
Piwusia

No nie wierzę! To, że nie będzie basenów to jestem w stanie przeżyć (i tak będą w którymś dodatku), ale że nie będzie małych dzieci?! Ok, nie można ich stworzyć w CAS-ie, ale byłam pewna że w rozgrywce będą normalnie. Jak twórcy to sobie wyobrażają; że z niemowlaka Sim przeskoczy w wiek dziecka w wieku szkolnym? Nie będzie nauki mówienia, chodzenia? Sądziłam, że etap małego dziecka zostanie bardziej rozbudowany o jakieś zabawy, słodkie animacje, a on o zgrozo został zupełnie wycięty. To cofanie się do jedynki, gdzie najpierw było niemowlę (właściwie kołyska o ograniczonych opcjach interakcji z nią), a potem ta kołyska zmieniała się w dzieciaka w wieku szkolnym. Teraz też tak by miało być? Niby dlaczego skoro małe dzieci były i w dwójce i w trójce... Zupełnie nie rozumiem. Czemu jest tak, że najpierw cieszymy się na świetne opcje, takie jak ładny, przemyślany CAS, by potem się rozczarować, że nie będzie w grze rzeczy, które bezwzględnie być powinny. Nie jest dla mnie wytłumaczenie, że niektóre opcje twórcy zabierają z gry i dają nam inne, bo kroków w tył jest dużo... Za dużo. Brak małych dzieci to największy defekt jaki do tej pory mnie uderzył w czwórce i nie chcę nawet ukrywać rozczarowania.
Piwusia jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 25.06.2014, 20:57   #1880
Nevada

Cytat:
Napisał LaseeeeczkaXD145643 Zobacz post
a może ta informacja, że "niemowlęta będą miały nogi" oznacza właśnie możliwość nauczenia ich chodzenia (i mówienia/korzystania z toalety)? Czyli tak jakby to było małe dziecko ale pod nazwą niemowlę... W każdym razie, nie podoba mi się to, ani już teraz potwierdzony (mam nadzieję, że komuś jest głupio ) brak basenów.
zapomnij: https://twitter.com/SimGuruGraham/st...74460455088128

najprawdopodobniej w okolicach Bożego Narodzenia albo wiosną EA wypuści dodatek "Pokolenia" z małymi dziećmi.
Nevada jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości)

Zasady Postowania