![]() |
#151 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Najlepiej wyszła na pierwszym zdjęciu. Bardzo mi się podoba jej nos. Świetny makijaż
![]() Powiedz tylko, masz włączone wygładzanie krawędzi? Bo wygląda jakbyś ją w paincie wycinała i na tło wklejała ![]()
![]() |
|
![]() |
#152 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
ahahah xD a nawet nie wiem, sprawdzę później
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie jest do końca 'w moim typie', jeśli chodzi o urodę simek, ale zła też nie. Bardzo pasuje jej czerwony kolor włosów. Podoba mi się też jej makijaż. Trochę gorszy strój. :/
8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Ładna, taka realistyczna. Też najbardziej podoba mi się pierwsze zdjęcie.
![]() ![]()
![]() |
#155 |
|
![]()
Zgadzam się.
Na pozostałych ma takie ostre rysy twarzy, co czyni ją nieco nieprzyjemną w odbiorze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Reputacja: 11
|
![]()
Sztuczna, za duża, nieproporcjonalna do reszty ciała głowa, zbyt platynowe włosy, nie-te brwi, za duże rzęsy (+zmieniłbym soczewki). Ogólnie przy wybieraniu pozy najlepiej uważać na takie mankamenty jak dłonie we włosach(wygląda to imo mega kiczowato i nienaturalnie), czy też "zgięcia" na łokciach, które można zamazać oczywiście w programie do obróbki(ale ludzie i tak dalej tego nie robią :-( ).
Podoba mi się drugie zdjęcie, jak tak patrzy w dół. Jedynie wywaliłbym ten tandetny zegarek, śmieszną biżuterie i dał inny kolor paznokci - fioletowy nijak mi pasuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
|
![]()
Faktycznie ma wielką głowę, szczególnie to widać na ostatnim zdjęciu. Mimo to i tak i się podoba, ma śliczne oczy i makijaż. Drugie zdjęcie jest najlepsze, wygląda uroczo
![]()
![]() |
#159 |
Administrator
Reputacja: 100
|
![]()
Głowa faktycznie wydaje się nienaturalnie duża w porównaniu do ciała. Simka ma fajny skin, fryzurę i makijaż. Z przodu twarz ma ładny kształt, gorzej z profilu, bo policzki są trochę za bardzo zapadnięte i kanciaste(nie da się tego usunąć, ale można zniwelować). Usta jak na mój gust za bardzo ściągnięte w dzióbek, nie wiem czy taki mają kształt, czy wina posepacka(sam mam z nimi problem, mimika twarzy simów jest okropna w trójce). Ma śliczne oczy.
![]() Ogólnie jednak Pamela jest całkiem ładna i przyjemnie się na nią patrzy. Osobiście zawsze kręcę nosem przy simach w trójce, ale ta simka mi się podoba. ![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 25.07.2014 - 18:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Pamela tak średnio przypadła mi do gustu. Sama twarz niezbyt mi się podoba, szczególnie brwi. Mimo wszystko najładniej wyszła na drugim zdjęciu.
![]() Ma fajne włosy i sukienkę, usta też są niezłe, no i moje ulubione rzęsy! ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|