![]() |
#2161 |
Reputacja: 41
|
![]()
Caesum na polskim fanpage dzieci w wieku 10 lat piszą do ludzi w wieku 15, żeby się ogarnęli się z tymi basenami. Widać ile jest dzieci, które nie wiem co widzą w tej grze. Osobiście zostaję przy dwójce
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2162 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ciekawe czy ludzie z EA w ogóle to czytają... Jak tak, to mają chyba lekkiego doła...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2163 | |
|
![]()
Trzeba przyznać, iż ta teoria z Reddita na temat The Sims 4 ma sens.
The sims 4 wygląda jak gra online, która na szybko przerobiono na offline. Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2164 |
|
![]()
Mnie najbardziej rozbraja fakt, że wyszło tyle mankamentów w tej "nowej" odsłonie, a oni chcą to naprawić jakimiś śmiesznymi bonusami -,-. Chcą w ten sposób odkupić swoje winy? Jakby się postarali to TS4 powinno być połączeniem i dwójki i trójki i coś nowego by dołożyli i by było super, ale po co. Lepiej się tłumaczyć, że albo nie ma czasu, albo kasy, albo jeszcze czymś innym...
edit: I wiem, że te bonusy nie dotyczą Polski, ale sam fakt... Sklepy chcą pomóc EA? Ciekawe... http://www.thesims.com/news/whats-out-and-whats-in - przetłumaczy ktoś? Rachel tłumaczy ponoć brak basenów i małych dzieci... A ja niestety nie ogarniam anglika....
" Nigdy nie czekaj na odpowiednią chwilę, sam ją stwórz. " Ostatnio edytowane przez CzekoladowaZłośnica : 07.07.2014 - 20:35 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2165 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Myślałem, że to było potwierdzone, że TS4 miało mieć funkcję multiplayer? EA miało taki moment, że do praktycznie każdej gry na siłę wpychało multi(jest to jeden z powodów, dla których EA dostała nagrodę najbardziej znienawidzonej firmy). W ogóle dla mnie wydawało się to oczywiste i przewidywalne, zważywszy na ich inne tytuły z serii sims(mysims, facebookowe simsy, na androida). Ta koszmarnie brzydka grafika to też pewnie był efekt próby zrobienia z simsów gry online.
Złośnico - w DUUUŻYM skrócie napisali, że basenów i toddlerów nie będzie, bo chcieli się skupić na simach, żeby były bardziej realistyczne. Cała reszta to, moim zdaniem, *******enie nie mające w sobie żadnego wytłumaczenia dlaczego w/w nie będzie w grze. Piszą o tym, co wiemy już od dawna, że mają śliczne nowe ubranka, nowe animacje, że Rachel lubi ciuszki etc. Nic ciekawego tam nie ma. Czytając to mam wrażenie, że twórcy mają nas za idiotów. Piszą to samo co zawsze, ubierając tylko w inne słówka i myślą, że to kupimy. Ostatnio edytowane przez Caesum : 07.07.2014 - 20:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2166 | ||
|
![]() Cytat:
Eh. Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#2167 |
Administrator
|
![]()
^ Ewentualnie może się skończyć na tym, że będzie to kolejny filmik w stylu ostatniego "gameplay footage" z E3, które z gameplayem jako takim nie miało nic wspólnego.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2168 |
|
![]()
15 minutowy filmik z trybu życia... no najwyższy czas! Chętnie to obejrzę! Aplikację CAS też pobiorę. Nie lubię Origina ale i tak muszę go mieć, bo mam zainstalowane SimCity. Co prawda ma już tryb off-line, ale Origina mieć muszę...
Co do braku toddlerów i basenów, to nie ma na to żadnego usprawiedliwienia... nawet jakby mieli nalot kosmitów, te dwie funkcje musiałyby w grze być (kosmici też pewnie grają w Simsy)... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2169 | ||||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Jeśli w żadnym serwisie nie pojawi się tłumaczenie tego artykułu na polski, mogę się tym jutro zająć
![]() EDIT: tutaj tłumaczenie ![]() Powiem Wam, że przeczytałam parę zdań i miałam ochotę wykrzyknąć angielskie g.prawda! No bo weźcie... Cytat:
Czy przy tej grze pracują dzieci, które nie zdają sobie z tego sprawy? Cytat:
Cytat:
![]() Tak, tak, style chodzenia... Problem w tym, że JA w "dwójce" nie zwracałam na to specjalnie uwagi i tak samo mam, gdy patrzę na ludzi - dopóki to nie jest menel (czy inna osoba wzbudzająca moje podejrzenia) albo osoba chora/niepełnosprawna, raczej nie zwracam uwagi na jego/jej sposób poruszania się. Cytat:
Nie wspomnę o tym, że normalni ludzie reagują - mniej lub bardziej - na zmiany w pogodzie, często mają w domu zwierzęta i w większości lubią baseny czy pływanie w ogóle ![]() Argumenty tej pani jak dla mnie są inwalidami. Ostatnio edytowane przez Liv : 08.07.2014 - 10:28 |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#2170 |
Administrator
|
![]()
^ Wielki plusik dla ciebie, Liv. Zgadzam się w stu procentach. W ogóle mam wrażenie, że oni piszą to myśląc, że w simsy grają sami nierozgarnięci gracze. Przecież tam nie ma żadnego konkretnego powodu, dla którego nie miałoby być w czwórce basenów i małych dzieci.
Podobnie zresztą z wypowiedzią jednego simguru, który odpisał na przytyk, że TS Studio ma czas na robienie dekoracji typu parowce, a nie ma czasu na porządne rzeczy typu baseny. A odpowiedzią było, że... Baseny są za trudne, a graficy FX nie mają nic do roboty. What? Takich grafików odsuwa się do innego projektu, a za tą kasę ściąga się kogoś i robi to, co jest potrzebne. Przecież tak obecnie robi prawie każde studio, choćby Crystal Dynamics. Aha, i jeszcze coś. ![]() Eee? ![]() EDIT: TO jest całkiem smutne. ![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 08.07.2014 - 10:28 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 15 (0 użytkownik(ów) i 15 gości) | |
|
|