![]() |
#2181 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() Ktoś wie, czy z Merlina przysyłają grę tak, że dostaje się ją w dniu premiery czy później? Zamawiałam u nich, ale zupełnie nie pamiętam jak to było. Chociaż twórcy bardzo się starają, nadal nie zniechęcili Mnie do tej gry i wciąż mam zamiar ją kupić ![]()
![]() |
|
![]() |
#2182 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Meh, ja nie mam. W ogóle Origin nie chce mi nawet darmowych Star Warsów ściągnąć. Dziękuję ci, EA. :*
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2183 |
Reputacja: 10
|
![]()
No niestety twórcy nie są w stanie wszystkim dogodzić. Agor-ia, zauważ że są gracze (tacy jak ja) którzy z modów korzystać nie chcą żeby ewentualnie tej gry nie zepsuć. Zresztą nigdy wcześniej grając w TS2 nie myślałam o modzie na usunięcie wieku małego dziecka bo było to znośne zresztą chciałam grać uczciwie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2184 |
|
![]()
W przypadku dwójki chyba nawet nie trzeba było moda, tylko boolprop. I nie chodziło mi o usunięcie wieku, można było po prostu przyspieszyć przejście do kolejnej grupy wiekowej
![]() Irbis, ja na finale to na pewno nie będę trzymać lapka przy sobie, więc simowa przyszłość może się wtedy palić i walić, a ja nie zauważę ![]() ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#2185 |
|
![]()
Mam dostęp do demo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2186 |
|
![]()
Teraz wszyscy forumowicze Cię nienawidzą
![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#2187 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Mamełe - walnij potem jakieś fotki i opis funkcji.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2188 |
|
![]()
Nie wiem, czy zdążę porobić jakieś zdjęcia, bo dopiero wróciłam z pracy.
Mam wszystkie dodatki i akcesoria do trójki a origin cały czas odpalony nie wiem czy to mogło mieć jakiś wpływ. Nie zapomnijcie odświeżyć biblioteki, bo mi sie pojawiło dopiero wtedy. Edit: w demo jest tylko dorosły ![]() ![]() http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...8d5867d69.html - cele życiowe http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...ad1ffd54f.html - cele zyciowe ciag dalszy http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...9bb361cbe.html -losowy sim Sorki za jakość tego, ale robię to w paincie ![]() Ostatnio edytowane przez Mamełe : 08.07.2014 - 22:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2189 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Nie mam CASa
![]() Dzięki za fotki ![]() A nam pozostaje czekać na "normalnego: CASa. Szkoda, że w tym teraz udostępnionym są tylko dorośli.
![]() |
#2190 |
|
![]()
Dzięki, że dałaś cele życiowe
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 34 (0 użytkownik(ów) i 34 gości) | |
|
|