![]() |
#2221 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jeśli chodzi o tatuaże dla kobiet podobają mi się te jaskółki i ptaszek siedzący na gałęzi wiśni. Pozostałe, zarówno dla Simek jak i dla Simów, mi osobiście nie przypadły do gustu, choć nie wykluczam, że zrobiłabym buntowniczego faceta z dziarami na ramieniu. Lipa, że nie dostałam demo, ale mam tylko podstawę trójki, więc jeśli sugerują się ilością dodatków na Origin, to i tak nie miałam szans... Chociaż słyszałam, że demo jest przydzielane raczej losowo, może jeszcze parę osób z tego forum się załapie. :p
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2222 |
|
![]()
Oh tatuaże są świetne! W końcu coś ładnego w tej kwestii;D Makijaże również są niezłe, nic zaskakującego, po prostu ok
![]()
![]() |
#2223 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
ogólnie CAS demo można pobrać spoza Origina, lecz do jego uruchomienia niezbędny jest klucz seryjny, którego niestety nie dostaliśmy ("my" znaczy osoby bez demo)
![]() |
#2224 |
|
![]()
Ogólnie CAS jest spoko (te ohydne włosy dalej są dla mnie ohydne
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2225 | |
|
![]() Cytat:
![]() Brak długich włosów dla facetów = =
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde Ostatnio edytowane przez Agor-ia : 09.07.2014 - 14:01 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2226 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
![]() Wgl dzięki za zdjęcia. Od czasów TS2 nie wierzę tłumaczom... Ostatnio edytowane przez Kędziorek : 12.08.2014 - 14:57 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2227 |
Reputacja: 14
|
![]()
Aha, wyczytałem, że w sierpniu udostępnią dla wszystkich. Ale pytanie: dla wszystkich z kontem Origin, czy dla wszystkich wszystkich? Nie będę dla jednego dema zakładał se konta
![]() Ostatnio edytowane przez Kędziorek : 12.08.2014 - 14:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2228 |
|
![]()
Czytałam że to nie jest pełne demo, tylko wersja testowa. Wie ktoś coś na ten temat?
No niestety właśnie będzie do pobrania na Orgin. Nie uśmiecha mi się to, bo też nie mam konta i nawet nie mam pojęcia czy posiadanie tam konta jest darmowe itd. Ostatnio edytowane przez Kędziorek : 12.08.2014 - 15:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2229 |
|
![]()
Liv, no ja tam na tych fotach nie widzę męskich długich włosów. A trochę mało prawdopodobne, żeby w grze było jeszcze więcej fryzur, w końcu to tylko podstawa.
Demo dopiero w sierpniu? No ja pieprzę.
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#2230 |
Reputacja: 14
|
![]()
Podobają mi się aspiracje, zwłaszcza to, że mają po kilka opcji. Nie widzę jakoś nic dziwnego w tej dewiacji, ani nic niestosownego. Sim dewiant będzie po prostu odstawał od społeczeństwa i będzie przez nie uznawany za złego, niegodnego szacunku rozrabiakę
![]() Ubrań, fryzur, makijażu itp. nie przeglądałam, bo chcę sobie coś zostawić do poznawania, gdy już dorwę demo w swoje łapki ![]() Dlaczego dopiero w sierpniu? Mamy 9 lipca i niektórzy już bawią się tworzenie simów, a pozostali mają czekać prawie miesiąc? Bez sensu, co oni chcieli tym osiągnąć? ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|