![]() |
#2292 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wchodzicie w "Moje gry" w tej zainstalowanej aplikacji. Najlepiej ją jeszcze odświeżyć. Właśnie to zrobiłam i ... mam demo!
![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#2293 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
musisz mieć zarejestrowaną grę z serii The Sims, tak mi się przynajmniej wydaje.
![]() |
#2294 |
Reputacja: 39
|
![]()
Być może. Mam wszystkie trójkowe dodatki bez ZG.
![]() |
#2295 |
|
![]()
Zaczynają mnie irytować te losowanki i wymuszanie konta na Origin i rejestrowaniu gry -_-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2296 |
Reputacja: 25
|
![]()
Też mnie denerwują te łapanki EA. To jest bardzo nie fair, że jedni już grają, a inni muszą czekać. I naprawdę nie rozumiem, co to ma na celu. Żeby ludzie jeszcze bardziej znienawidzili I Ej?
Pls, nie czepiajcie się o łapanki. Czarny humor jest jak nogi, nie każdy je ma. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2297 |
|
![]()
No kurde, nie wierzę że jestem jedyną osobą, która kupuję grę "normalnie" w pudełku w sklepie i w ogóle nie miała wcześniej kontaktu z Orginem, bo po co? I z tego powodu mam "cierpieć" i czekać nie wiadomo ile na demo, kiedy wszyscy w około będą mieć? Brak mi słów na EA.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2298 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
Też cierpię. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2300 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() edit: Wszystkie gry/dodatki/akcesoria mam w wersji pudełkowej, oprócz wspomnianego MŻ. Po prostu rejestrowałam je na oficjalnej stronie ts3.
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde Ostatnio edytowane przez Agor-ia : 10.07.2014 - 22:25 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|