![]() |
#2401 |
Reputacja: 10
|
![]()
Przeglądałam trochę Galerię i jestem pod wrażeniem, niektórzy simowie są naprawdę niesamowici, a to przecież tylko demo. Co to będzie jak będzie pełna gra, dodatki, o CC już nie mówiąc. Jak tak patrzę, to prawie przez cały czas jest +/- 500 osób grających aktualnie w demo. Liczba rodzin w Galerii przekroczyła już dwadzieścia tysięcy.
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2402 |
|
![]()
Też bym sobie potworzyła Simów... Zazdroszczę posiadaczom tego Dema. U mnie nadal nic. Miałam nadzieję, że skoro mam prawie wszystko do TS3, wszystko zainstalowane, konto Origina od dawna, do tego kiedyś byłam moderatorką na oficjalnym forum, no to może dostanę prędzej Demo... no ale nic z tego...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2403 |
|
![]()
podobno od wczoraj nikt nie dostał demo. Pewnie ze względu na weekend. Na oficjalnym forum spekulują, że kolejna fala zaproszeń będzie w poniedziałek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2404 |
Reputacja: 11
|
![]()
No więc bądźmy dobrej myśli i czekajmy spokojnie na swoją kolej. Ja uważam że, 4 będzie naprawdę fajna to taka ulepszona wersja 2 bo w końcu chcieliśmy no to będziemy mieli. a na baseny i małe dzieci poczekajmy spokojnie na pewno nam to dadzą trochę cierpliwości. Co do narzędzia tworzenia stylu to ja z niego korzystam tylko jak domy tworzę i to też, nie zawsze. Jakoś jak czasami wracam do 2 to nie narzekam na brak tego narzędzia, więc w 4 pewno dadzą nam sporą ilość tapet i podłóg oraz mebli, okien i drzwi więc to nam nie będzie potrzebne.
![]() |
#2405 | ||
|
![]()
500 osób? Mało.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#2406 | |
|
![]() Cytat:
No nie wiem czy słowa Ulepszona dwójka mają tu zastosowanie... Jak to zwykle bywa, nie ma rzeczy idealnych. Jedna część Simsów ma to, ale nie ma tamtego, druga odwrotnie. Gdyby trójka miała płynność i interakcje oraz animacje dwójki, byłaby idealna. Gdyby dwójka miała otwarte otoczenie i CASt, też byłaby idealna... Ale czwórce bardzo wiele do idealności brakuje... jak dla mnie... zbyt wiele... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2407 |
Reputacja: 26
|
![]()
@miłośniczka zwierząt - komu nie będzie potrzebne, temu nie będzie. I już widzę, jak "dają nam dużo tapet, mebli itp." - chyba w Sims 4 Store, za pieniądze
![]() Ja tam nie widzę powodu, by popuszczać EA, już dawno sobie w kulki lecą... Najwyraźniej znów chcą dostać tamtą mało chwalebną nagrodę... Oj, jeszcze skończą jak JoWood... Znalazłam wyliczenie, czego na pewno nie będzie w podstawie: http://honeywellsims4news.tumblr.com...-what-happened No, jeśli tak będzie to wyglądać, to już widzę swoją reakcję... <Tu dałabym linka, ALE to chyba zbyt wulgarne> |
![]() |
![]() |
![]() |
#2408 |
Reputacja: 14
|
![]()
Co prawda te słowa nie były skierowane do Mnie, ale tak sobie myślę, że z dwojga złego, lepiej być zbytnim optymistą niż zbytnim pesymistą
![]() Jeśli chodzi o TS4 zastanawiam się tylko, czy wybrać wersję podstawową czy premium ![]() Póki co wypatruję demo i zastanawiam się czy najpierw stworzę w nim swoją podobiznę, przypadkowego sima czy też odtworzę moje dwójkowe i trójkowe simy ![]()
![]() |
#2409 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
A ja już wolę być pesymistą. Lepiej nie oczekiwać zbyt wiele i być przyjemnie zaskoczonym, niż być dobrej myśli i zawieść się na końcu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2410 |
|
![]()
Zwłaszcza, gdy ten "zawód" kosztuje 150 - 200 zł.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 16 (0 użytkownik(ów) i 16 gości) | |
|
|