![]() |
#2491 |
Reputacja: 14
|
![]()
Nie ma sensu, żeby wszystko pokazywali, skoro i tak już większość osób wie, że nic tam nie ma prócz CASu i emocji, i że gra jest beznadziejna
![]() ------------------------------------ Druga okolica: http://sims.arhn.eu/wp-content/uploads/2014/07/os1.jpg http://sims.arhn.eu/wp-content/uploads/2014/07/os2.jpg (Źródło: Dotsim) Strasznie mi się podoba wygląd tych simów, ciągle zachwycam się tym jak są różnorodni i mam nadzieję, że w grze będę wyglądali równie pięknie. Widoczne skrawki okolicy też są ładne, ten wodospad, skałki, woda i dinozaur. No po prostu podoba mi się ta gra ![]()
|
![]() |
#2492 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2493 |
|
![]()
No muszę powiedzieć,że z tego co zobaczyłem to nawet ładna ta okolica.Ale to i tak mnie nie przekona do tej gry
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2494 |
|
![]()
No, bo każdy to umie tylko skrytykować, a spojrzeć na to obiektywnie to już nie. No, bo po co się męczyć, tak? Lepiej od razu z marszu skreślić i gitara. Jakby tak wszyscy robili to życie nie miałoby najmniejszego sensu.
![]() |
#2495 |
|
![]()
Tyle,że ta gra ma według mnie więcej minusów niż plusów w porównaniu do tego co nam dała trójka czy dwójka.No bo co ta gra ma więcej?Jakiś nowy cas,emocje ,które są nad wyraz nienaturalne ,sim słucha smutnej muzyki - ma depresję i ta śmierć ze śmiechu (seriously?).A w tym trybie budowania to ja też nie zauważyłem niczego istotnego,jedynie przenoszenie pokoi mogę uznać za przydatne.No wiesz,ja jestem osobą bardzo pozytywną,ale niestety z tego co nam twórcy pokazali nie mogę wiele pozytywów wyciągnąć
![]() Ostatnio edytowane przez Mentosik57 : 14.07.2014 - 18:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2496 |
|
![]()
Proponuje się mniej spinać, bo to że komuś się gra nie podoba, (chyba) nie ma jakieś wpływu na czyjeś postrzeganie gry i w ogóle życie?
Ta nazwa kojarzy mi się wiadomo z Oasis Landing ![]() Widoczki rzeczywiście ładne, choć sama okolica...nie przepadam za pustynnymi klimatami. Fajna jest simka w różowej bluzce, taka urocza ![]() Na Centrum Simów jedna z użytkowniczek dostała demo. W ogóle to ja muszę się przyjrzeć tym wymaganiom CAS-u, bo ja się tu napalam na to demo, a tu się jeszcze okaże że na moim gruchocie nie odpali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2497 |
|
![]()
Ja nadal Dema nie mam. To drugie miasto wyglądałoby super na trójkowej grafice, a tak to jest ładne, ale szału nie ma. Simy za to ładne i różnorodne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2498 | |
|
![]() Cytat:
No ja też uważam,że z trójkową grafiką fajnie by to wyglądało.Trójkowa grafika+te postacie ,całkiem ładna gra by wyszła.Grafika,żeby była ładna nie musi mieć tekstur rodem z np.Crysisa.Ważne,by było dużo szczegółów,tak jak np. w the sims 1.Grafika była dość kiepska(przez 2d),ale szczegółowość obiektów była na bardzo wysokim poziomie mimo grafiki 2d.Tutaj grafika jest taka sobie,zbyt cukierkowa jak dla mnie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2499 | |
|
![]() Cytat:
![]() Czy ja wiem czy z trójkową było by lepiej...podobają mi się widoczki, choć przykładowo grafika drzew nie. Takie kanciaste liście mają. Co do cukierkowości to się zgadzam. Jak pierwszy raz odpaliłam trójkę, to ta jaskrawość, strasznie mnie kuła w oczy, a tutaj wydaje mi się to jeszcze mocniejsze i dodatkowo jeszcze jakieś takie rozmyte. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2500 | |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |