|
![]() |
#1 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Czy ktoś z naszego forum już dostał Ultimate Collection?
Na MTS się rozpisują nt. szczegółów tej edycji. Co najlepsze, są to ludzie głównie ze Stanów... Z ich relacji wynika, że kiedy zarejestrowali swoją grę (niekoniecznie nawet podstawkę!) w Origin, jeszcze tego samego dnia dostali maila i mieli tą edycję w swojej bibliotece gier. Cytat:
Mamełe, nadal zamierzasz działać na własną rękę? ![]() A propos dema jeszcze - czytałam, że ten 12.08 to pogłoska i demo ma być wcześniej dostępne dla wszystkich! ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() NaNiKo nic nie obiecywali, ze będzie to w środę, to były przypuszczenia graczy. LepkiePaluszki23 dzięki ![]() Ostatnio edytowane przez Mamełe : 17.07.2014 - 09:26 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Od 12? Ja już dziś dostałam kod do TS2, przez czat. Nie trzeba było czekać godzinę, jak wczoraj, kiedy nie dał mi kodu, mówił, żebym 22 napisała O.o Więc dziś spróbowałam jeszcze raz i się udało
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Obiecywali. Że niebawem nam go pokażą. 7 lipca bodaj Rachel napisała, że w ciągu 2 tygodni się pojawi.
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|