![]() |
#24 |
Reputacja: 25
|
![]()
INFORMACJA.
LepkiePaluszki23 zrezygnował z brania udziału w konkursie. Uczestników pozostało 8. Tyle też osób może przejść do drugiego etapu. Z jurorkami postanowiliśmy, że przejdą wszyscy, ale prace i tak zostaną ocenione (uczestnicy więc otrzymają w tym etapie ocenę x/10 od każdej z jurorek, co daje łącznie x/30). W kolejnym etapie również każda jurorka oceni wszystkie prace w skali x/10, łącznie da to x/30. Następnie punkty zostaną zsumowane i każdy uczestnik otrzyma ocenę łączna za Etap I oraz II - x/60. Odpadną dwie osoby, które będą mieć najmniej punktów (czyli u których x będzie najmniejszy). W drugim etapie będzie więc 8 osób (wszyscy, którzy oddadzą pracę w I Etapie), natomiast do III Etapu przejdzie 6 osób - tak, jak założyłem na początku. Mam nadzieję, że w miarę zrozumiale to wyjaśniłem. Dodam jeszcze, że od Etapu II w regulaminie pojawi się dopisek o karach za nieuzasadnione rezygnacje. Rozumiem, że ktoś może nagle nie mieć czasu, bo coś się stało, ale "strzelanie fochów na konkurs" i rezygnacje bez wyraźnego powodu naprawdę utrudniają mi organizację. Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 25.07.2014 - 13:13 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|