![]() |
#2771 |
Reputacja: 10
|
![]()
Gra pójdzie na XP, bo XP jest systemem 32 bitowym, a gra nie będzie w wersji 64 bitowej. Gdyby była, to miałaby szansę na bycie dłużej płynną. A tak to może, choć nie musi, być tak jak z trójką. Zaczną dochodzić dodatki mało który komp to wytrzyma. Gra jest na tyle okrojona graficznie, że może być płynna do końca, ale może być różnie.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2772 |
|
![]()
Czy demo już jest dla wszystkich? Jak włączyłam Origin to wyskoczyło mi okienko z napisem w stylu The Sims 4 Demo już dla wszystkich za darmo a dalsza część tekstu była napisana tak, jakby ktoś wrzucił angielski tekst do bardzo kiepskiego translatora
![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#2773 |
|
![]()
Niemożliwe, bo ja dzisiaj sprawdzałam i nie miałam demo. Sprawdziłam jeszcze przed chwilą i nic.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2774 |
|
![]()
Z tego co wiem to niektórym takie info wyskakuje, jakiś błąd lub coś. Dla wszystkich demo będzie na dzień przed występem EA na Gamescom, czyli 12 sierpnia. Tylko nie mówcie, że będzie płatne xd
![]() |
#2775 |
|
![]()
Niet, było napisane, że za darmo. Coś im się musiało schrzanić na to wygląda. Gdybym nie miała dema to by mnie wkurzyli
![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#2776 |
Reputacja: 11
|
![]()
Agor-ia ja mam demo od jakiegoś czasu a dzisiaj też miałam ten komunikat napisany łamaną angielszczyzną i opcję "kup"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2777 |
Reputacja: 39
|
![]()
A kto powiedział, że się ich nie pozbyłam?
![]() Co do wymagań, raczej nie spodziewałam się, że będą wygórowane (szczególnie z tą grafiką i ogólnym okrojeniem gry). Z resztą, twórcy wspominali, że nie będą wysokie. Osobiście nie miałabym nic przeciwko, żeby wymagania były wyższe, a gra bardziej rozbudowana, no ale...
![]() Ostatnio edytowane przez Hebe : 25.07.2014 - 22:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2778 |
|
![]()
Czy ja dobrze wyczytałem, że płyta będzie potrzebna tylko do instalacji? ;OOOO
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2779 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2780 |
|
![]()
Chyba (stety lub niestety) aby grać trzeba będzie zarejestrować grę na origin i starować przez tę aplikację.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|