|
|
|
|
#1 | ||
|
Reputacja: 10
|
Powróciłam
Odcinek 6: Etaminowy? Musiałam sobie zgooglować to słowo bo nie miałam pojęcia co znaczy, jestem taka nieobyta Ehhh szkoda, że to tylko sen, a jeśli sen to szkoda że się zbudziła w takim momencie! Z chęcią poczytałabym dalej… Cytat:
Śliczne zdjęcia z zimną w tle. Fiona? Czy to ty?![]() Kolejne piękne zdjęcia jak się obejmują, naprawdę cudowne. O to to to! Zgadzam się w 100%, uwielbiam ten zapach, mogłabym się nim rozkoszować godzinami. Cytat:
Albo „Zmierzchem” Oj tam przemienił się w wielkiego owłosionego śmierdzącego stwora a ona już panikuje! Każdy mężczyzna tak ma raz na jakiś czas Odcinek7: Ochhh jakie to wszystko smutne, nie mogą być razem, dramat. Przystojny ten chłopak u którego jest domówka, ciacho ![]() Ohhh a jednak wszystko się ułożyło Nie żebym nie wiedziała, że tak będzie, ale miło się czytało Dobrze, że nie zrobili tego na tej trawie, pierwszy raz powinien być wyjątkowy a nie na jakiejś imprezie w trawie, no ale porywające ich emocje rozumiem Na dziś to tyle, ale niedługo znów powrócę
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|