![]() |
#11 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ten ekran z wyborem parceli publicznej mi się wcale nie podoba, nienaturalny, a pozatym nie widzi mi się taki wybór parceli. Same ekrany ładowania przeboleję, w dwójce są i przynajmniej mnie nie irytują. A tak w ogóle te dzielnice mają być takie jak w dwójce? Że można se dodawać, można mieć ile się chce i robić własne? Jak nie, to naprawdę jest to dla mnie dużym minusem.
A brak samochodów? Nie rozumiem tego kroku. W jedynce nie pamiętam czy były, w TS2 dopiero w Niedziele, w trójce już w podstawce, więc logiczne, że w czwórce powinny być od razu. No ale czego nie robi się, by.hajs się zgadzał. Brak małych dzieci nie przeszkadza mi, nie lubię nimi grać. W trójce zawsze skracalam do czterech dni, niemowlakom od razu urzadzalam urodziny, więc dla mnie żadna różnica. Brak restauracji? W dwójce były idealnym rozwiązaniem, w trójce przeciętnie, a w czwórce ma ich nie być, szkoda. Podsumowując: masakrycznie okrojone, wszystko zbyt "bajkowe" i nie.wzięłabym nawet gdyby za to dali mi dać z miliard |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 14 (0 użytkownik(ów) i 14 gości) | |
|
|