![]() |
#2871 |
Reputacja: 11
|
![]()
Oh God, powiedzcie, że ten filmik z porodu to jakiś żart, jakiś prototyp, czy coś, cokolwiek, tylko nie efekt finalny.... To... to... jest STRASZNE! :-( Tak pozytywnie się do tej gry nastawiłam, byłam pewna, że ją kupię, ale każde kolejne "newsy" sprawiają, że ta pewność mnie opuszcza. Co to za ścina przy porodzie? Co to ma znaczyć, że dziecko jest uwiązane w jednym miejscu? Co ma znaczyć ta cenzura na połowie postaci przy karmieniu? Na początku w ogóle nie wiedziałam, co się dzieje, czy simka zmienia pieluchę, czy co... Kołysanie trwa wieki, nie ma przytulania, całowania, nic? Nic?? Heh, jedyny pozytyw to taki, że niemożność przemieszczania dziecka wyklucza kładzenie go na podłodze...
Masakra. Jestem zniesmaczona, rozczarowana i w ogóle zatkało mnie. O! :/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2872 |
Reputacja: 10
|
![]()
aż nie wiedziałam jak skomentować ten żałosny filmik xD demo simsów strasznie mi się spodobało, ale co mi z tego tworzenia simów, jak cała reszta będzie beznadziejna... masakra, już tego raczej nie kupuje, szkoda pieniędzy
![]() |
#2873 | |
|
![]() Cytat:
a tak poza tym to niemowlęta w TS4 wcale nie są ładne. Widzieliście to http://honeywellsims4news.tumblr.com...ovely-lewisb40? Ostatnio edytowane przez Nevada : 05.08.2014 - 22:03 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2874 |
|
![]()
Wyglądają jak lalki.
Ten poród sam w sobie nie był dla mnie aż taki tragiczny, wszystko mogłam przeżyć do momentu, gdy zobaczyłam, że simka przewija swoje dziecko w tej kołysce. Tak ciężko było dodać przewijak, albo chociaż animacje podobną do tej z dwójki, że simka wyjmuje dziecko, podrzuca nim ?
![]() |
#2875 | |
|
![]() Cytat:
http://kahlena.low-desert.org/other/GuAEa3k.jpg Swoją drogą kto by pomyślał, że w czwartej odsłonie będziemy tęsknić za rozwiązaniami z dwójki. @Kędziorek: Hotlink Ostatnio edytowane przez Kędziorek : 06.08.2014 - 12:26 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2876 |
|
![]()
Ja od dawna piszę, że tęsknię za dwójkowym systemem rozmnażania i wychowywania. Jedyne co w trójce mi się podoba, to łatwe sterowanie płcią nienarodzonych dzieci. Tak poza tym, to bardzo uprościli niemowlęta i wszystko co ich dotyczy. Miałam nadzieję, że w czwórce wrócą do bardziej rozbudowanego systemu, podobnemu dwójce, ale oni cofają się w rozwoju! Nie chcę niemowląt z jedynki, chcę te z dwójki!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2877 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
CHYBA ŻARTUJECIE!!!
![]() Nawet w jedynce dziecko w kołysce było ładniejsze! ![]() Przy nim taka lalka Baby Born wygląda jak prawdziwy niemowlak ![]() No i na tym zdjęciu wygląda to prawie tak, jakby to nie był model 3d ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2878 |
Reputacja: 14
|
![]()
o mój Boże, to dziecko ma zeza xDDDDDDDD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2879 |
|
![]()
Przesadzacie, dziecko nie jest takie zle xd Nawet troszke slodkie, uwazam ze to wygodne jest, ze dziecko calyczas w kolysce, mniej czasu sie bedzie poswiecac na dziecko niz lazenie z nim po calym domu xd Takie czepianie sie szegolow wygladu dziecka to juz czepialstwo, tak jakby doslownie kazdy najmniejszy element gry mialbyc bardzo szczegolowy xc. Trzeba wyluzowac i czekac na premiere gdzie sie bedzie moglo samemu ocenic gre i co tak naprawde nam przeszkadza a na co mozna przymknac oko ヽ(^。^)ノ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2880 |
|
![]()
dla mnie dzieci w grze zawsze były ważnym elementem gry, cieszyłabym się gdyby chociaż tego nie spieprzyli...
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|