![]() |
#2941 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie podobają mi się te sztuczne łzy,gdy simka płacze przy śmierci sima,takie opadające paski to są,nic specjalnego.Ja nadal się śmieję z tego jak to niemowlę wyskakiwało jako dziecko,na początku gdy ludzie pisali,że nie będzie małych dzieci to patrzyłem na to z przymrużeniem oka,bo sądziłem,że to plotki,a teraz jak to zobaczyłem to nie wiedziałem czy mam płakać nad tym jak ta gra jest okrojona czy się śmiać ,że twórcy stworzyli byle co i się jeszcze podniecają.Bo gdy oglądałem ten gameplay z gry,to twórcy co chwile mówili ''To niesamowite ,niewiarygodne,fascynujące''.Ja tutaj naprawdę nie widzę pozytywów w tej grze.Bo jak ktoś już napisał przedtem - na 1 plus przypadają 4 minusy(chociaż według mnie przypada dużo więcej minusów).Więc jak ja mam wyciągać pozytywy?Twórcy można powiedzieć zaoferowali nam z faktycznej rozgrywki tylko emocje u simów i tyle,a okroili grę z tylu rzeczy,że głowa boli i na pewno tego dziadostwa nie kupie.Bo w tej części to oni naprawdę pojechali na całość i naprawdę nie mam zamiaru kupić osobnego dodatku do basenów,małych dzieci czy jakichś innych rzeczy,które powinny być w podstawie,ale przez głupotę twórców,którzy chcą chyba uśmiercić złotą kurę znoszącą jajka (seria the sims) ich nie ma .Przepraszam za ten bulwers ,ale naprawdę to całe EA zaczyna mnie wku....
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2942 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ja również
![]() Jak widziałam wcześniej ten warsztat stolarski to nawet do głowy mi nie przyszło, że sim będzie mógł robić meble, a później jeszcze ich używać. Świetnie ![]() Ciekawe co simy będą mogły robić z wyprodukowanymi przez siebie ciastkami?
![]() |
#2943 |
|
![]()
0:15 ta mina, padłam.
"epickie drewno" lol. Borys jak na razie najlepszy. Zrobią jeszcze takie filmiki z innymi simami? Chciałabym zobaczyć Babs/Basię w akcji ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2944 | |
Reputacja: 25
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2945 | |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]() Cytat:
https://www.youtube.com/watch?v=3QWZMUnExsA urodziny niemowlaka https://www.youtube.com/watch?v=hH-1uNLTGRk Wystarczy wejść do tematu z newsami ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2946 |
|
![]()
Jedyne co mi się tu podoba, to ta kołyska i jak dziecko wyskakuje. A tak poza tym, no to bez dwóch zdań, mi brakuje dwóch grup wiekowych (berbecia i przedszkolaka). A ta śmierć została przedstawiona w dość żywy sposób
![]()
![]() |
![]() |
#2947 |
Reputacja: 25
|
![]()
Boże, jakie cofnięcie się ;___;
Mam nadzieję, że EA dostanie porządnie w tyłek za tę grę. Bardzo chętnie nie kupowałbym TS4, ale te moje złotówki nic im nie robię, no a pograć to chętnie pogram. Za to gdyby więcej osób zadeklarowało bojkot Czwórki... ![]() Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 07.08.2014 - 20:30 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2948 |
|
![]()
Ja deklaruję bojkot czwórki, ale wcale nie dlatego, że uważam, że to by dało EA do myślenia. Mi chodzi po prostu o to, że nie czuję tej gry... no a skoro tak, to szkoda mi kasy. Za te dwie stówki wolę kupić sobie np. buciki, albo żarcie dla ptaków na pół roku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2949 |
|
![]()
Tutaj znajduje się spis ograniczeń i cięć, jakie twórcy serwują nam w czwórce: http://sims.arhn.eu/2014/08/bjakbrak/comment-page-1/ Naprawdę przykro się to czyta, bo braki są ciężkiego kalibru, a spisane w jednym miejscu powalają jeszcze bardziej. Mam duże obawy co do tej gry. Co to za powrót do korzeni, skoro zabraknie elementów, które były nawet w jedynce, jak choćby baseny czy włamywacze? Twórcy naprawdę chcą to sprzedać za 150-200-300 zł? Nie wiem czy przypadkiem nie dokupię dodatków do postawy trójki i to w nią będę grać, a z kupna czwórki zrezygnuję.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2950 |
Reputacja: 11
|
![]()
Właśnie nadrabiam braki i przejrzałam większość newsów... Czytając listę czego nie będzie w TS4 zaczęłam się zastanawiać co w takim razie będzie - taka lista byłaby z pewnością znacznie krótsza. Mam wrażenie, że to wszystko to jeden wielki żart. CAS mi się spodobał i nawet planowałam zakup tej części ale po obejrzeniu różnych filmików z gry doszłam do wniosku, że nie warto. Najbardziej jestem zawiedziona tym co zrobili z małymi dziećmi plus interakcje z kołyską a nie z niemowlakiem... Porażka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 32 (0 użytkownik(ów) i 32 gości) | |
|
|