![]() |
#3001 |
Reputacja: 14
|
![]()
Czy poza "print screen" jest inna możliwość robienia zdjęć w CASie? Bo to jest trochę męczące.
Piwusia wspomniałaś o jednakowych ubraniach. Moim zdaniem, jednakowe ubrania dla tych trzech grup wiekowych nie byłby złe, gdyby chociaż nastolatkowie różnili się wzrostem od dorosłych. A tak, jednakowy wzrost, jednakowe ubrania ... ciekawe, jak będziemy ich odróżniać? ![]()
|
![]() |
#3002 |
Reputacja: 11
|
![]()
@Irbis
W demo nie działa przycisk "C" więc można albo PrintScreen albo Fraps
![]() |
![]() |
#3003 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3004 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3005 |
|
![]()
Nie wiem jak Wam, ale mi się już CAS znudził
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3006 |
|
![]()
Dlugo
![]() ![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#3007 |
|
![]()
Mnie chyba w Simsach za bardzo tworzenie nie kręci. Ja jestem maniaczką trybu życia. Jak tworzę Simów, lub buduję domy, to wcale mi to jakiejś frajdy nie daje, ot, muszę kogoś stworzyć, żeby nim grać i coś zbudować, żeby mieć gdzie grać. W CAS TS4 ciekawiły mnie tylko nowości, a jak już je poznałam, to mogę równie dobrze to odinstalować
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3008 |
|
![]()
Mnie trochę już zaczyna nudzić choć stworzyłam ledwo 3 simów. Może nie tyle co nudzi, ale jak już mam ten CAS na swoim komputerze, to w pewnym stopniu czar prysł. Nie jest aż tak fajny, jak się wydawało na fotkach innych graczy. Wkurza mnie to czerwone coś...myślałam że będzie można lepić simów, bez żadnych ograniczeń
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3009 |
|
![]()
Nie przejmuj się, na pewno powstanie mod na poszerzanie zakresu modelowania ciała. To tak pewne jak to, że powstanie mod wyłączający cenzurę
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3010 |
|
![]()
To chyba oczywiste, że jakieś ograniczenia muszą być. Chociażby po to, żeby simy mieściły się w fotelach
![]()
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 73 (0 użytkownik(ów) i 73 gości) | |
|
|