|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak dużą ilość dzieci mają mieć Darek i Natalia? | |||
Trójkę |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 5.26% |
Czwórkę |
4 | 21.05% |
Adopcja |
3 | 15.79% |
Wyzwanie ile się tylko da |
11 | 57.89% |
Głosujących: 19. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
eyvee, znajdź im przede wszystkim tatusia
![]() ![]() Na to te dzieci zasługują najbardziej, a Yvette przydałby się jakiś men. Nie musiałaby sama tego kibelka naprawiać ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Ja bym zostawiła dzieci jako simorośle, bardzo mi się spodobały i nie chciałabym ich już zmieniać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() Cytat:
Kto mi znajdzie/zrobi dorosłego dla mojej Yvette ![]() Mały Collab polubił oglądanie gwiazd oraz nieba, może zostanie astronomem? ![]() Wieczorem Yvette opowiadała dzieciom straaaszne opowieści ![]() ![]() ![]() Pełnia księżyca nocą i takie oto niebo powstało ![]() ![]() ![]() Yvette wkracza w dorosłe życie ![]() ![]() Wykapana mama, normalnie jak Lulitta ;O ![]() Szczęśliwy Collab, bo jest wolne od szkoły?.. ![]() ...nie jednak nie ![]() ![]() Yvette odwiedziła rodziców oraz swojego brata z rodziną, a tu patrze jakiś kolo flirtuje na oczach Williama z Lucyną xP ![]() Marika grzecznie siedziała w swoim chodziku - zrobie z niej podróżniczkę ![]() ![]() Zdziwiona Lulitta patrzy jak jej córka dorosła i jaka podobna do niej samej za młodu, szok ![]() ![]() Przytulasy z bratem ![]() ![]() Yoł, yoł whatz uuup? ![]() Nasza dorosła simka bawi się z Marika, a tu zong telefon zaczął dzwonić. ![]() Po szkole dzieciaki przyszły także odwiedzic dziadków. ![]() ![]() Will chyba troche naburmuszony, bo jego siostra juz sie uwolniła i poszla na swoje widocznie zadowolona z tego faktu xD ![]() Zabawa na placu zabaw, tak samo jak byli mali. ![]() ![]() CDN |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|