Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 4 > The Sims 4: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 17.08.2014, 12:03   #1
Królewicz Grudkowego Kosmosu

Avatar Królewicz Grudkowego Kosmosu

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - komentarze do newsów

Nie tjzzf, nie sądzę że pracują tam tylko stażyści, ale zwykle tak jest, że rzuca się młodych na głęboką wodę (kilku, powiedzmy 5/100 pracowników), po to by się wykazali i nauczyli czegoś w branży.
Złodzieje jak dla mnie nie są potrzebni, tylko mnie wnerwiali, duchy też po prostu były nic z nimi nie robiłem. Z nimi jest jak z króliczkiem, czy tragicznym klaunem. Jest i co z tego.
A skąd wiesz, że potrafią to zrobić. To że ktoś stworzył je w trójce, to nie znaczy, że musi pracować jeszcze przy czwórce.
Poza tym skończmy ten temat. Bo już po raz któryś, wracacie do tego tematu i nic tylko narzekacie i marudzicie.

Wybaczcie za ton i chaotyczność.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 17.08.2014, 12:30   #2
NaNiKo

Cytat:
Napisał Królewicz Grudkowego Kosmosu Zobacz post
ale zwykle tak jest, że rzuca się młodych na głęboką wodę (kilku, powiedzmy 5/100 pracowników), po to by się wykazali i nauczyli czegoś w branży

Sorry, ale NIE. Nie wiem skąd masz takie świetne info, ale tak się NIE robi. Szanująca się marka nie zatrudnia /rzuca/ nowicjuszy do robienia gry, jeśli ma się choć odrobinę szacunku do graczy. Owszem, pozwala im się grę testować, robić zdjęcia, ale nie tworzyć podstawowe elementy rozgrywki.
A. France
[img][/img]
Av by Meine Liebe Kitu :*
NaNiKo jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.08.2014, 12:58   #3
Mentosik57

Cytat:
Napisał NaNiKo Zobacz post
Sorry, ale NIE. Nie wiem skąd masz takie świetne info, ale tak się NIE robi. Szanująca się marka nie zatrudnia /rzuca/ nowicjuszy do robienia gry, jeśli ma się choć odrobinę szacunku do graczy. Owszem, pozwala im się grę testować, robić zdjęcia, ale nie tworzyć podstawowe elementy rozgrywki.
Święta prawda i to jest na dodatek seria The Sims no ludzie...To jedna z najpopularniejszych gier na świecie,a nie jakaś gierka z małego studia ,więc takie coś w przypadku takiej firmy jest niewybaczalne.Nie twierdzę ,że nowicjusze w tej branży to patałachy,ale znacznie lepiej zatrudniać obeznanych w tej dziedzinie ,którzy wiedzą co mają robić.Od tego zależy czy firma zarobi tych kilkadziesiąt milionów czy nie,więc wszystko musi być profesjonalnie przygotowane,ale w tym przypadku tak nie jest.Nie wiem kto tą grę projektował,ale z dnia na dzień dostajemy coraz smutniejsze newsy,ale i tak szczerze wątpie,że takie coś co opisałem wyżej nastąpiło.Jeśli tak to naprawdę,EA to banda skończonych debili ...

Ostatnio edytowane przez Mentosik57 : 17.08.2014 - 13:01
Mentosik57 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 17.08.2014, 12:34   #4
Vanitas
Administrator Emeryt
Creator

Reputacja: 12

Cytat:
Nie tjzzf, nie sądzę że pracują tam tylko stażyści, ale zwykle tak jest, że rzuca się młodych na głęboką wodę (kilku, powiedzmy 5/100 pracowników), po to by się wykazali i nauczyli czegoś w branży.
Złodzieje jak dla mnie nie są potrzebni, tylko mnie wnerwiali, duchy też po prostu były nic z nimi nie robiłem. Z nimi jest jak z króliczkiem, czy tragicznym klaunem. Jest i co z tego.
A skąd wiesz, że potrafią to zrobić. To że ktoś stworzył je w trójce, to nie znaczy, że musi pracować jeszcze przy czwórce.
Poza tym skończmy ten temat. Bo już po raz któryś, wracacie do tego tematu i nic tylko narzekacie i marudzicie.

Wybaczcie za ton i chaotyczność.
I właśnie przez podejście 'dają nam gówno więc zapłaćmy im za to i się jeszcze cieszmy' dostajemy grę która jest okrojona z podstawowych elementów, z symboli z których była znana.
No i wydaje mi się, że ktoś kto pracuje i dostaje za to grubą kasę po zdobyciu wykształcenia powinien umieć programować, a teksty że nie potrafią tego zrobić są durne i moim zdaniem wyjątkowo nieprofesjonalne. No i ja jako fan gry czuję się poniżony, że robi się ze mnie debila żeby wyciągnąć ode mnie kase.

@down: dodadzą w dodatku

Ostatnio edytowane przez Vanitas : 17.08.2014 - 12:41
Vanitas jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 18.08.2014, 02:01   #5
tjzzf

Cytat:

Sam jestem programistą w jednej z większych firm w branży, Nie wiem skąd o tym usłyszałeś i z całą pewnością mogę stwierdzić że tak nie jest.

Poważne firmy do poważnych projektów zatrudniają poważnych ludzi, którzy już się wykazali, mają odpowiedni staż i wiedzę. To nie poligon doświadczalny.

Cytat:
Złodzieje jak dla mnie nie są potrzebni, tylko mnie wnerwiali, duchy też po prostu były nic z nimi nie robiłem.
Widzisz, ale nie rozchodzi się tylko o to co tobie jest potrzebne lub nie
Przynajmniej nie tylko tobie.

Cytat:
Nie wiem do czego zmierzasz. Skład Maxis prawie się nie zmienił. Nie powiesz mi chyba że ekipa która wprowadziła EMOCJE nie potrafi zrobić pięciu animacji kf i modelu basenu...

Właśnie sobie przypomniałem że piwnic też nie będzie.
Tyle w tej sprawie ode mnie.

Ostatnio edytowane przez tjzzf : 18.08.2014 - 02:21
tjzzf jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania