![]() |
#81 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dla osób, które chciałyby podkręcić swoją grafikę w TS2 - wypróbujcie program o nazwie Graphics Rules Maker. Na wszelki wypadek zróbcie sobie wcześniej kopię zapasową pliku Graphics Rules i Video Cards, bo program od razu sam je podmienia.
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#82 |
Reputacja: 12
|
![]()
@Liv nie we wszystkich, w kilku da się normalnie grać
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
|
![]()
Witam wszystkich
![]() W poniedziałek znowu zawieszenie na amen. Menedżer zadań, gra zamknięta i już więcej jej tego wieczoru nie włączałam. We wtorek próbuję to zrobić -i nic. Wyskakuje to: [IMG]http://i61.************/2eck7dy.jpg[/IMG] Ani usunięcie folderu Downloads ani próba uruchomienia w trybie zgodności z XP nic nie dały. Nie zliczę już, ile razy próbowałam włączyć grę ;d Czy ktoś może ma jakiś pomysł czy niestety pozostaje mi tylko usunięcie i zainstalowanie od nowa? Ostatnio edytowane przez LittleVampire : 25.08.2014 - 21:02 |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
|
![]()
@up: usuń pliki cache
![]() ". To są te dwa pliki na samym końcu, usunięcie ich nic nie pasuje a chyba pomoże ![]()
![]() |
![]() |
#85 |
|
![]()
Nie wiem czy już to pytanie było czy nie, za co przepraszam jeśli się powtarzam, aczkolwiek chciałabym się dowiedzieć gdzie mam wgrać wszelkie rzeczy z internetu (fryzury, itp)? Wiem że muszą być one w folderze downloads, ale gdzie go umieścić dokładnie by działało wszystko?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
|
![]()
u mnie na Windows 7, ścieżka wygląda tak:
Biblioteki > Dokumenty > EA Games > The Sims 2 Ultimate Collection > Downloads Za pierwszym razem po uruchomieniu gry CC, hacków, modów nie będzie, w okienku pojawiającym się tuż po załadowaniu gry, należy kliknąć "Włącz zawartość zmodyfikowaną" (itp.) i uruchomić jeszcze raz grę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
|
![]()
Znaczy.. ja nie mam jako takiego folderu EA Games. Mam za to Origin Games, w którym jest folder z TS2 UC, mam tam wszystko jak trzeba. W grze też wszystko poustawiane, ale mimo to nie widzi niczego chociaż mam bardzo duzo różnych dodatków ściągniętych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
|
![]()
Ponieważ wchodzisz w Program Files, a powinnaś wejść tak: "C: > Użytkownicy > Twoja nazwa > Moje dokumenty > EA Games > The Sims 2 Ultimate Collection > Downloads
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
|
![]()
Hej. Chciałam zapytać czy może ma ktoś problem z twarzami simów-mężczyzn? Kiedy tworzę sima wszystko jest w porządku: ma rysy twarzy, które mu dałam, ale po wprowadzeniu do domu twarz zmienia się na tę podstawową/bazową nr 2.
Od zainstalowania gry nie tworzyłam zbyt wielu własnych rodzin, raptem trzy, bo jak wiadomo w UC jest kim grać. Problem zauważyłam dopiero jakiś czas temu i nie przejęłam się specjalnie, ale ostatnio zaczęło mnie to denerwować. Dodam, że w folderze Downloads mam tylko InSimenator i kilka modów autorstwa Cyjon które nie powinny się ze sobą "gryźć". Usunęłam je na próbę i nadal nie ma poprawy. Czy ktoś potrafi pomóc? |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
|
![]()
Ahh, rzeczywiście. :p Teraz wszystko działa. Tak to jest kiedy się nigdy nie grało z dodatkami z netu na TS2 kiedyś. Bardzo dziękuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|