![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Troche przerazona opiniami na FB stresowalam sie instalujac gre. Jednak mile mnie zaskoczyla. Grafika miodzio. Mam nowy komputer wiec smiga pieknie. Takie lekko bajkowe te postacie ale maja wlasnie klimat simowy. Piekne kolory, mimika twarzy, otczenie super. Mimo, ze faktycznie malutkie jak na poczatek, to wychodzac na ulice widac jadacy pociag, auta na ulicy (choc wiem, ze nie do uzytku naszego), miasto tetni zyciem. Kiedy zagaje z kims rozmowe na ulicy, podchodzi ktos inny by wtracic swoje trzy grosze. Muzyka znosna, i dosc spory wybor, simy lubia czytac ksiazke i sluchac radia w tym samym czasie. Wykonujac zmudne zadania sluchanie radia zapewnia rowniez rozywke. Multizadaniowosc jest super, chodzi plynnie. Podoba mi sie takze, ze gdy sim wychodzi z domu o 12 a wraca o 15, to jest w domu 15sta, a nie ta o ktorej wychodzil, wiec ma to wreszcie sens. Podobaja mi sie organizacje imprez, za ktora mozna zdobyc fajne nagrody. Nie fajnie tylko, ze nie mozna ustawic godziny imprezy, zaczyna sie ona od razu po jej zorganizowaniu. Tort urodzinowy pieczemy samemu
![]() ![]() W miescie faktycznie narazie nie jest wiele do roboty, poza silownia, parkiem, biblioteka i barem nie ma nic, ale gra ma tyle nowosci, nagrod, niespodzianek, ze chyba starczy mi atrakcji do pierwszego dodatku ![]() Tryb budowy i kupowania bardzo mi odpowiada, latwy i przejrzysty. Ogolnie na plus! Ostatnio edytowane przez Mrufka : 04.09.2014 - 11:58 |
![]() |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|