|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Irbis,
moja pokojówka jest przy sobie, zupełnie inna niż te laski z TS2 i TS3, ubrana w spódnicę do kolan, bardzo poprawnie. i sprząta. A jakże. A moja Gwennie po powrocie ze szkoły jest bardzo grzeczna...i siusiu zrobi i rączki umyje, potem coś dziabnie z lodówki i sama siadzie do lekcji!!! Navari, What do you mean usługi? Ja tez się cieszę na jakis dodatek. Im więcej gram tym bardziej mi się te nowe simsy podobają. Przede wszystkim te ludziki są takie przefajne!
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Usługi, w sensie wszystko, co zamawiamy przez telefon - ogrodnik, fachowiec, strażak itd itd. Ktoś pisał, chyba Grant, że się z nimi nie wyrobili.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Zdania są podzielone. Pytanie - warto kupić, czy odpuścić ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Ja na pewno kupię 4, choć ubolewam że na razie jest tylko podstawka, a wiec - ograniczona gra; ale jest piękna
![]() Jeśli 4 jest po prostu inteligentniejszą i piękniejszą 2-ką to nic mi do szczęścia więcej nie trzeba. Wolę zdecydowanie 2 od 3. W 3 gram, ze względu na parę nowych rzeczy których nie ma w 2 i nawet z kodami nie będzie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Myślę, że jeśli nie masz strasznego parcia na grę to raczej czekać. Chociażby na promocje.
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Chodzi o to, że jak mam wydać 150 zł i wkurzać się bo gra będzie się crash'owała to średnio mi się widzi taki interes...
Z drugiej strony jestem ciekawa jak to śmiga a najlepiej przekonam się osobiście.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Ale to, że komuś crashuje nie znaczy, że Tobie też będzie. Wszystko zależy od komputera (i wersji gry)
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|