![]() |
#11 |
Reputacja: 10
|
![]()
Z początku do tej odsłony byłam nieco sceptycznie nastawiona, czasem nieźle nagadywałam z koleżankami na wybrakowaną grę bez małych dzieci, basenów, samochodów, otwartego świata.
Muszę przyznać, że trochę się pomyliłam ![]() Ogólne wrażenie mam bardzo dobre, gram już od kilku dni i, szczerze mówiąc, nie mogę się odciągnąć. Gra cały czas zaskakuje mnie nowymi opcjami, interakcjami. Tworzenie sima, choć z początku wg mnie było dość nieintuicyjne i niewygodne, teraz stwierdzam, że to kwestia przyzwyczajenia. Simów tworzę teraz bardzo szybko, bez jakiś większych problemów. Ubrania, dodatki, fryzury - to wszystko jest dość modne i nie narzekam na brak fajnych ciuchów, które mogę ubrać simce. Tyczy się to każdej grupy wiekowej. Tak samo z trybem tworzenia. Jestem nim zachwycona. Jeszcze nigdy w żadnej odsłonie nie robiłam domów tak szybko i nie dawało mi to tyle "funu". Na plus. Gdy zrobiłam pierwszą simkę, postanowiłam po prostu się nią bawić, starając się wykorzystać większość możliwości. Wtedy w TS4 się zakochałam. Uwielbiam reakcje i emocje simów. Są naprawdę realistyczne, a czasem bardzo zaskakujące. Zdarza mi się, że z początku sim jest dla mnie miły, a następnie ni z gruchy, ni z pietruchy obraża się na mnie, a relacje się pogarszają. Możliwe, że coś takiego było we wcześniejszych wersjach, jednak ja raczej tego nie doświadczyłam. Osobiście uwielbiam też planowanie ślubu lub robienie testu ciążowego po interakcji "Postaraj się o dziecko" ![]() Oczywiście czekam na dodatki, po których gra będzie jeszcze milsza. Wypowiedziałam w tym poście własne zdanie, rozumiem, że ktoś ma inne ![]() ![]()
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|