|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 11
|
Ja gram dwoma rodzinami. Stworzyłam dwóch Simów, ale w osobnych domach, bo chciałam zrobić z nich pare. Grałam jednym, oczywiście on odwiedzał Simkę, zostali parą. Zostawiłam obu na jednej parceli, bo musiałam skończyć grać. Potem chciałam wejść do drugiej gry i przekierowało mnie na dom Sima w którym zakończyłam grę. Okazało się, że mój Sim tam został, wróciłam nim do domu i wszystko w jego życiu się pozmieniało, także czas Simów płynie i żyją po swojemu. Nie wiem czy o to chodziło, ale u mnie tyle z grania dwoma rodzinami. Pozdrawiam
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 11
|
Post mrufki został edytowany już po mojej odpowiedzi
Wydaje mi się, że wcześniej było tam co innego, ale głowy nie dam, bo to ponad miesiąc temu było, nawet nie zauważyłam edycji późniejszej ![]() I w związku z powyższym otrzymujesz ode mnie złotą łopatę - nagrodę dla forumowego kopacza ![]() http://www.mysmurfsvillage.com/wp-co...vel_golden.png Charionette edit: eeej, nagradzanie Złotą Łopatą było moją działką ![]() Uups, pojęcia nie miałam, do tego stopnia tutaj nie kopałam - Effie@Kędziorek: Łopata łopatą, ale za hotlinki gryzę.. Ostatnio edytowane przez Kędziorek : 07.11.2014 - 16:48 |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|