Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 4 > The Sims 4: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.09.2014, 11:29   #1
Ewa

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 4 - wrażenia z gry, recenzje

Moim zdaniem gra The Sims 4 to naprawdę wielki krok wstecz niestety Owszem simowie, ich tworzenie i zachowanie jest dopracowane całkiem fajnie. Niestety co do reszty, producent gry zadał cios poniżej pasa fanom gry. Rozgrywka stała się zbyt sztuczna, owszem niektóre czynności są całkiem fajnie i bardziej rozbudowane niż w poprzednich seriach przykładowo, gdy barman stawia drinki na barze, simka może siedzieć na łóżku i w tym korzystać z telefonu, jest tego więcej, ale to mi przychodzi w tym momencie na myśl. Ale niestety większość moim zdaniem na minus  np. gdy sim idzie do pracy, po prostu wychodzi przed dom i znika?!, gdy podchodzi do szafy w celu zmiany ubrania w ogóle nie widać tej interakcji, simka od razu po … (postaraj się o dziecko) jest w ciąży tak o nagle jej wyrasta brzuch. Kolejne co mnie zaskoczyło to brak możliwości tworzenia basenu w podstawie, nie wiem może w późniejszych dodatkach taka opcja zostanie dodana. Brak samochodów, ogólnie ulica strasznie sztuczna, jeżeli dodadzą możliwość poruszania się samochodem to jestem bardzo ciekawa jak to będzie wyglądało hmm… Na koniec zostawiłam brak możliwości swobodnego poruszania się po okolicy. Myślę, że to jest największy krok wstecz jeśli chodzi o The Sims 4, a zarazem najbardziej dotkliwy dla wielu graczy. Po The Sims 4 spodziewałam się nie tylko fajnie dopracowanych simów, ale i też połączenia tego ze światem z jakim mieliśmy do czynienia w The Sims 3 smuteczek no… i zawód… W tym momencie gra została już całkiem pozbawiona wszelkiego realizmu. Szkoda, wielka szkoda i myślę, że pieniądze wyrzucone w błoto. Może gdy pojawią się jakieś dodatki zmienię zdanie, a na ten moment pozostanę przy The Sims 3.
Ewa jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania