|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 14
|
OMG, gdybym jeszcze cokolwiek wiedział o Avengers/Agents of S.H.I.E.L.D.
![]() Nazywam się Mroczymierz Mroczek. Jestem kucharzem, ale moją pasją jest balet. Lubię placki, jednak nie mogę jeść ich często, ponieważ dbam o linię. Nie mam rodziny (w sensie takiej, której byłbym "głową"). |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 19
|
Dobry Wieczor Panstwu. Z tej strony Sqiera i o tej porze moj plebsie kochany....
[wylacza Polszmat TV] Jol Moje imie jest scisle tajne, wszyscy zwracaja sie do mnie per Don, tudziez Mr. jezeli dany osobnik nie trawi italiano z jakis powodow. Obecnie pracuje nad rownie scisle tajnym projektem, co moje imie. Oprocz tego, dostalem specjalne zadanie z centrali, majace na celu wylapanie szpiegow w szeregach S.H.I.E.L.D.Czeka mnie pracowita noc...
|
|
#3 |
|
Moderator
Reputacja: 48
|
To i ja się odezwę
![]() Mam na imię po prostu Diana, lubię emocje, więc dlatego zgłosiłam się do tajnego projektu (czy jak to nazwać ). Nie będę się więcej rozpisywać bo i tak za wiele fabuły pewnie nie będzie. Ciekawa jestem, co wydarzy się w tej edycji gry!
|
|
#4 | |
|
Reputacja: 23
|
Cytat:
ja jestem orką Heleną, bardzo tajną orką więc nic o sobie nie moge powiedzieć, żeby być jeszcze ardziej tajna :C mówcie mi Helenka i nie zwracajcie uwagi na płetwy
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 21
|
And here.
Jestem Shiver i prowadzę eksperymentalną hodowlę małży z wykorzystaniem Domestosa. Dawniej miałem romans z Ktosiem, ale nam nie wyszło. Ciężko przeżywam to, że woli jakąś Panterę ode mnie
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Reputacja: 25
|
Cytat:
Zwracam się do Ktosi: - Wchodź. Możesz powiesić skafander na wieszaku, mam maszynkę tlenową w pokoju. Tylko... Masz biosoczki? - szeptam. - Są zakazane na pokładzie. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Reputacja: 12
|
Pantercu, ja zawsze mam świeżą dostawę biosoczków
|
|
|
#8 |
|
Reputacja: 23
|
pinki, RPG dla elit juz jest, znane jako sucharkowe RO, więc nie róbmy z tego syfu jak w 1 edycji plss xd
|
|
|
|
|
#9 |
|
Reputacja: 25
|
Wyciągam miskę i zaczynam przygotowywać sałatkę.
- Ktosia. - zacząłem. - Słyszałaś już plotkę, że na pokładzie TARCZY są szpiedzy Lokiego? Nie wiem, czy w to wierzyć... e: Orciu, staram się wprowadzać w fabułę rozmyślanie nad mafiosami, na razie można się pobawić, bo i tak nikt nie ma żadnych podejrzeń. |
|
|
|
|
#10 | |
|
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
Cytat:
jak nie ma zadnych podejzen, to co Ci da rozmyslanie nad mafiozami, skoro i tak nic o nich nie wiemy, a takie szczelanie to...
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|