![]() |
#132 |
Reputacja: 21
|
![]()
W Biedronce, jest promocja 30% mniej na wszystkie salcesony i kaszanki.
Nigdzie nie ma bułek kochanie ![]() *podaje butelkę ze świeżo upędzonym biosoczkiem* |
![]() |
![]() |
#133 |
Reputacja: 14
|
![]()
Przy pustym stoisku z bułkami bez bułek zrobił się taki tłok, że jedna osoba musiała wdrapywać się na drugą. Na samym jej szczycie siedziała szynszyla, która nie wiadomo, skąd się wzięła.
|
![]() |
![]() |
#134 |
|
![]()
Wróciłem o kulach do domu. Pierwsze co rzuciłem się na łóżko i włączyłem telewizor. Widzę, że o wczorajszym zdarzeniu już trąbią w telewizji zamiast się tym zająć... Przykre. Ponadto media to zemnie zrobiły zabójcę. Zabawne. Ponoć kobieta, kiedy ją dusiłem strzeliła pistoletem w moje kolano, a później umarła. No cóż dobrze, że chociaż badania wykazały prawdę i jestem wolny. Mam nadzieję, że znajdą paczkę tych gówniarzów...
|
![]() |
![]() |
#135 |
Reputacja: 41
|
![]()
Po zjedzeniu jogurty, który kupiłem wczoraj udałem się do sklepu po kolejne. W Biedronce zobaczyłem tłum ludzi. Zapytałem się jednego z nich:
- Czemu jest tutaj tyle ludzi? Jakaś promocja 90%? |
![]() |
![]() |
#136 |
|
![]()
Zadzwoniłem do niej znów i tak jak wcześniej nie odebrała. Czy ona robi to specjalnie. W szpitalu zostawiła mi swój numer telefonu, a wczoraj gdyby nie ona wykrwawiłbym się obok jakiejś nieżywej kobiety. Czy ona robi sobie ze mnie jaja? Dzisiaj muszę otworzyć zakład. Boże... jeden dzień bez pracy mnie nie zbawi. No co? Jęczyłem tak przez pięć minut, ale wyszedłem do pracy. Ej czy ja nie powinienem nie pracować z nogą w takim stanie. W sumie wyciągnęli mi kulę, nic mi się za dużo nie stało, ale powinienem odpocząć. Niestety moja praca nie wymaga wielkich poświęceń fizycznych.
|
![]() |
![]() |
#137 |
Reputacja: 12
|
![]()
ale ja mam wstręt do jedzenia
![]()
![]() |
#138 |
|
![]()
Zrobiłem wstępne analizy
![]() Jak wiemy w całej grze jest dwadzieścia osób. Jeśli dzisiaj Cattani się nie spisze będzie dziewiętnaście. Kto zginie? Nie wiadomo. Jeśli nie chce wam się sprawdzać na pierwszej stronie to, to jest lista graczy: 1. Lepkie Paluszki23 2. Genesis 3. Ktoś 4. Rainbow Dash 5. Krewetka 6. Skromny Pan Mroczności 7. Luna 8. Orka Helena 9. Juliet 10. Nix 11. Pink Panther 12. Diana 13. Everlasting 14. Słodki Pan Ciastek 15. Charionette 16. Bjork 17. Wieloryb 18. Mystically mad 19. Chwalisława 20. Shiver Nie wiele z tych osób się udziela. Niektórzy wcale, a jednak obserwują temat. Takimi osobami są np.: -Luna -Diana -Nix -Charoniette -Wieloryb -Juliet -krewetka -reinbow dash Tutaj mamy dokładną listę, ile kto wrzucił postów: orka Helena 19 Pink Panther 18 Słodki Pan Ciastek 19 Ktoś 12 Shiver 10 krewetka 9 LepkiePaluszki23 9 Chwalisława 8 Genesis 6 Juliet 6 Skromny Pan Mroczności 5 Rainbow Dash 5 Luna 4 Charionette 3 Nix 2 Libby 2 Diana 1 Szczerze. Dla mnie bardzo prawdopodobne jest to, że to Diana jest mafiozem… Przepraszam, ale wiemy, że ilość postów o niczym nie świadczy ![]() - Lepkie Paluszki23 -Genesis -Ktoś - Skromny Pan Mroczności -Pink Panther -Shiver -Juliet -Chwalisława Oczywiście zaraz pojawią się komentarze na mój temat ![]() Aha i na koniec osoby, które nie wrzuciły ani jednego posta: 1. Everlasting 2. Bjork 3. Mystically mad Ostatnio edytowane przez Słodki Pan Ciastek : 24.09.2014 - 17:31 |
![]() |
![]() |
#139 |
|
![]()
Są też tacy, którzy robią analizy i naprowadzają wszystkich na zły trop, także uważaj
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |
|
![]()
Ale skoro robię analizy, w tym niewinnym pomagam, a ja WŁAŚNIE pomagam więc nie widzę powiązania. Analizy są poprawne. Nie zaliczam się do ŻADNEGO negatywnego aspektu. Oczywiście mogą pojawić się spekulacje, że sobie to zaplanowałem i wszystko jest ukartowane. Nie bądźmy śmieszni i pomagajmy sobie nawzajem a mafiozów zabijmy
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|