![]() |
#131 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#132 |
|
![]()
po 1 . w oswietlonym otoczeniu moj sim jest max zacieniony, w przeciwienstwie do calego jego otoczenia :c http://zapodaj.net/ec68b4ff1b420.png.html
2. orientujecie się jak wygląda ściąganie dodatkow do gry? czy jest gdzies folder w ktorym mozna zapeklowac kilka wlasnych utworow do gry? 3. origin ma cos wspolnego z sciaganiem dowloadsow ![]()
Ostatnio edytowane przez Volturia : 21.09.2014 - 11:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Reputacja: 14
|
![]()
1. Volturia, spróbuj w opcjach w grafice wyłączyc tryb laptopa
I mój problem: nie działa mi zakraplacz - po kliknięciu na cokolwiek nic sie nie dzieje
![]() |
#134 |
|
![]()
Zacina mi się gra i dźwięk, ktoś ma jakiś pomysł jak to naprawić? W trybie tworzenia sima zacina się tylko dźwięk, gra zacina się po wejściu do trybu życia.
e: już nic, naprawiłam sama. Ostatnio edytowane przez Luflee : 23.09.2014 - 14:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#135 |
|
![]()
[IMG]http://i57.************/29kw46b.jpg[/IMG]
nie rozumiem, co zlego jest w ustawieniu tych drzwi ze simowie nie chca przez nie przechodzic, machają reka i pojawia sie ten dymek ze nie moga przejsc a przeciez jak stawialam te drzwi to nie bylo problemu, gra nie wyswietlala zadnego komunikatu ze nie mozna ich tam umiescic. Jakis pomysl? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
A może im schody przeszkadzają?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 |
|
![]()
Witam, ja mam nastepujący problem. Gra zainstalowała sie i włącza bez problemu ale po pierwszym wyjściu i ponownym wejściu do gry nie mogę już wykonać żadnej interakcji. Wiecie może dlaczego tak się może dziać?????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#138 |
|
![]()
Witam,
Po zakupie i zainstalowaniu gry The Sims4 wszystko było w porządku. Gra po aktualizacji działa bez problemu... poza jednym: po włączeniu gry po paru dniach przerwy w mojej rodzinie ni stąd ni zowąd pojawił sie nowy sim. Córka, która była dzieckiem w czasie ostatniej mojej gry nagle była już nastolatką. Wszyscy się starzeją itp bez mojej wiedzy. Już nie wspominając o tym, że mam syna, o którym nie miałam zielonego pojęcia. Co z tym zrobić? Czy da się jakoś przywrócić stan mojej rodziny do tego, który był wcześniej? |
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
|
![]()
Evee, to wygląda jakby ktoś grał twoją rodzinką podczas nieobecności xd Może wyłącz postęp historii. Chyba jest taka opcja. Jeśli chodzi o przywrócenie, to w trójce była opcja zamiany nazw plików zapisu. Jeden się usuwało, a drugi zmieniało się na plik .backup. Może tutaj też się tak da, żeby przywrócić zapisy..
Ja się boję, mam zamiar kupić niedługo tą grę, a sama nie wiem, czy mi w ogóle zadziała, jak wy coś takiego wypisujecie...
![]() |
#140 |
|
![]()
CademZoe, nie jest tak źle
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
|