![]() |
#11 |
Reputacja: 14
|
![]()
Zrobiłem wstępne analizy
![]() Jak wiemy w całej grze jest dwadzieścia osób. Jeśli dzisiaj Cattani się nie spisze będzie dziewiętnaście. Kto zginie? Nie wiadomo. Jeśli nie chce wam się sprawdzać na pierwszej stronie to, to jest lista graczy: 1. Lepkie Paluszki23 2. Genesis 3. Ktoś 4. Rainbow Dash 5. Krewetka 6. Skromny Pan Mroczności 7. Luna 8. Orka Helena 9. Juliet 10. Nix 11. Pink Panther 12. Diana 13. Everlasting 14. Słodki Pan Ciastek 15. Charionette 16. Bjork 17. Wieloryb 18. Mystically mad 19. Chwalisława 20. Shiver Nie wiele z tych osób się udziela. Niektórzy wcale, a jednak obserwują temat. Takimi osobami są np.: -Luna -Diana -Nix -Charoniette -Wieloryb -Juliet -krewetka -reinbow dash Tutaj mamy dokładną listę, ile kto wrzucił postów: orka Helena 19 Pink Panther 18 Słodki Pan Ciastek 19 Ktoś 12 Shiver 10 krewetka 9 LepkiePaluszki23 9 Chwalisława 8 Genesis 6 Juliet 6 Skromny Pan Mroczności 5 Rainbow Dash 5 Luna 4 Charionette 3 Nix 2 Libby 2 Diana 1 Szczerze. Dla mnie bardzo prawdopodobne jest to, że to Diana jest mafiozem… Przepraszam, ale wiemy, że ilość postów o niczym nie świadczy ![]() - Lepkie Paluszki23 -Genesis -Ktoś - Skromny Pan Mroczności -Pink Panther -Shiver -Juliet -Chwalisława Oczywiście zaraz pojawią się komentarze na mój temat ![]() Aha i na koniec osoby, które nie wrzuciły ani jednego posta: 1. Everlasting 2. Bjork 3. Mystically mad Ostatnio edytowane przez Słodki Pan Ciastek : 24.09.2014 - 17:31 |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|