![]() |
#342 |
Reputacja: 25
|
![]()
Genesis, ale role są losowane, więc nie ma co sugerować się jakimiś wzorami.
|
![]() |
![]() |
#343 |
Administrator
Reputacja: 33
|
![]()
ja jeszcze chciałabym obstawić Lunę. tak samo robiła Diana [chyba] w poprzedniej edycji, kiedy była mafiozem - takie niewiniątko udaje, coś tam napisała, strzela sobie tak w byle kogo [tak bez argumentu, bo tak], gada coś, że "ona sie nie zna". choć nie mówie że tak jest na 100%, moze faktycznie sie nie znac xD
a, no i tak rozkminiłam że PP na pewno nie jest cattanim, bo w pierwszej kolejności sprawdziłby mnie lub SPC [bo tak poleciały oskarzenia od niego]. jakby sprawdził któreś z nas to by nas próbował jakos przekonac ze to jest slepy strzał. SPC pewnie mafiozem nie bedzie, bo sie za bardzo wychyla imo. a mafiozi działają asekuracyjnie, ważą sobie słowa zeby sie nie sypnąć. mafiozi raczej nie 'pyskują' [choć całkiem możliwe jest, ze tym razem zmienili sobie taktykę xD ] Shiver strasznie się elastyczny zrobiłeś ![]() no właśnie - to jest bez sensu. im wiecej osób chce głosować na jedna osobę, tym bardziej prawdopodobne jest to, ze ona nie jest w mafii. moze niech kazdy teraz napisze na kogo głosuje? [choc to troche durne co prawda bo mafia bedzie wszystko wiedziała] mam nadzieje, ze napisałam dość zrozumiale ![]() Ostatnio edytowane przez Rainbow : 25.09.2014 - 15:13 |
![]() |
![]() |
#344 |
Reputacja: 19
|
![]()
Lepsze to niz oskarzanie sie bez jakichkolwiek argumentow
![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Malfurion : 25.09.2014 - 15:19 |
![]() |
![]() |
#345 |
Reputacja: 14
|
![]()
Okej, ja już mam swojego "faworyta" do zagłosowania, ale kto to jest, dowiecie się po głosowaniu xD I Wam też radzę na razie się tak nie umawiać, bo to nie ma większego sensu, a tylko ułatwia mafii zadanie
![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Administrator
Reputacja: 33
|
![]()
wlasnie, wiec w sumie lepiej nie mówcie na kogo głosujecie. zagłosujcie póki co tak, jak wam serce podpowiada xD i nie kierujcie sie innymi
|
![]() |
![]() |
#348 |
Reputacja: 16
|
![]()
mi tam nie ma kto nic ułatwiać
![]()
#349 |
Reputacja: 25
|
![]()
Macie rację. Niech tym razem zadecyduje los
![]() Więc nie mówimy póki co, na kogo głosujemy? |
![]() |
![]() |
#350 |
Reputacja: 12
|
![]()
Tak chyba będzie lepiej. Potem, po głosowaniu będziemy mogli przeanalizować je (tj. głosowanie
![]()
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|