|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
mam problem z jedzeniem simowym. kiedy sim przyżądzi danie dla grupy zawsze jest wybrakowane po wyjęciu z kuchenki (każdej) np. tort bez jednego kawałka ale zazwyczaj jest pusta taca która od razu znika nie ma jej w wyposażeniu i tak się dzieje ciągle w każdym mieście.odinstalowałm chyba wszystkie potrawy z neta choć pewna nie jestem ,przeskanowałm Clean Installerem ale to nic nie dało. Ktoś wie jak temu zaradzić bez reinstalki ?bo ja już nie mam pomysłu + Mam pytanie , czy instnieje mod który umożliwiałby dzieciom ( w wieku szkolnym) kupowanie w sklepie?
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Dzięki Liv
Wystarczyło usunąć mod związany z właśnie interakcją "Idź na parcelę publiczną...".Chciałabym jeszcze zapytać o jedną rzecz... Mianowicie jak Sim ma urodziny, tzn. "przemienia się" z dorosłego w emeryta, następuje crash gry i oto taki komunikat "Działanie programu zostało zakłócone. Aplikacja zostanie zamknięta." ![]() Jak miałam tamten problem, tego nie było, ale był przed tamtym, a jak tamtego nie ma, to ten znowu jest ![]() Z góry dziękuję za wszystko wszystkim
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|