![]() |
#772 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
renibow, ja glosuje na Ciebie, poniewaz jak ja z chwalislawa przekonywalismy ludzi, zeby glosowac na Lune, ty oskarżałaś nas, ze sie jej za bardzo uczepilismy i jest niewinna, mowiac ze wlasnie tak dziala mafia, krzyczac glosno i przekonujac "mieszkancow bez zdania" do glosowaniaa na niewinne osoby. byc moze nie wiedzialas, ze Luna jest w mafi, ale w to na prawde watpie. Chcialas ja obronic ze wzgledu na to, ze niewiele osob sie zdeklarowalo do glosowania na nia. pozniej luna przy smierci zaglosowala na Ciebie. mielismy to zinterpretowac jako "apo jest niewinna", ludzie mieli pomyslec "mafia by sie tak nie wystawiala". Jak dla mnie to proste, ze Ty tez jestes w mafii.
#773 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Trwała zacięta walka, na której pojawił się nawet sam Loki. Agenci dawali z siebie wszystko.
- Hulk… Ty rbisz to co zawsze! Stark – atakujesz z powietrza, Rainbow, myśliwiec jest twój! Hawkeye, lecisz ze Starkiem! Ja i reszta zostajemy na ziemi! – zakomenderował Kapitan Ameryka. Wszyscy tylko kiwnęli głowami i ruszyli do swoich zadań. - Osłaniajcie mnie! – zawołała Rainbow Dash, próbując się przedostać do myśliwca nieopodal. - Widzieliście kontrowersyjną kaczuszkę?! – wrzasnęła Diana. Najbliżsi agenci rozejrzeli się wokół, ale kontrowersyjnej nie było. Po chwili poszukiwań zauważyli jak Loki przebijał serce kaczuszki swoim „berłem”. Przybyli za późno. Nie zdążyli nic zrobić… Dziś mafia sprzątnęła kontrowersyjną kaczuszkę. Pozostali przy życiu: 1. Lepkie Paluszki23 2. Ktoś 3. Rainbow Dash 4. Skromny Pan Mroczności 5. konformistyczny lodzik 6. Nix 7. Pink Panther - 8. Diana 9. Everlasting 10. Słodki Pan Ciastek 11. Mystically mad Chwalisława
#774 |
Administrator
Reputacja: 33
|
![]()
tak, tak było nie zaprzeczam. ale niestety wyszły błędy w moich "obliczeniach" na kartce, z których wywnioskowałam, że wy jestescie w mafii
![]() |
![]() |
![]() |
#775 |
Reputacja: 14
|
![]()
Albo to jest oznaka przebiegłości mafii, albo Reinbow się mści. Myślę, że to pierwsze. Apo chyba nie byłaby tak naiwna, żeby zabijać Lubisia, kiedy mieli sprzeczkę. Trochę inteligencji ma każdy
![]() Lubiś :-([*] Prawdopodobnie jutro będę głosował na Reinbowa. Dla bezpieczeństwa. |
![]() |
![]() |
#776 |
Reputacja: 10
|
![]()
Krewetka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#777 |
Reputacja: 12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#778 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ta godzina i cisza? Dziwne...
|
![]() |
![]() |
#779 |
Reputacja: 16
|
![]()
Wszyscy chyba glosujemy na Rainow, prawda?
#780 |
Reputacja: 25
|
![]()
Kaczka?
![]() Czyli nie był w mafii? ![]() Dobra, to jest już bardzo dziwne. Osoby, które podejrzewam, okazują się być niewinne ![]() No poza Luną. Muszę na nowo wszystko ogarnąć. I według mnie powinniśmy zacząć działać w grupie. Bo jak się między sobą sprzeczamy, to mafia korzysta i jeszcze bardziej wprowadza nas na złe tory ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|