![]() |
#11 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
- Tym razem musi się nam udać! – Pink Panther aż podskakiwał w miejscu z emocji.
- I nawet wiem, kto nam w tym pomoże – rzuciła Mystically mad. - Mam ją – poinformował Skromny Pan Mroczności, trzymając w mocnym uścisku wyrywającą się Rainbow Dash. - Weź mnie wreszcie puść! – wrzasnęła oburzona. – Ile razy mam ci powtarzać, że nie zdradziłam?! - A świstak siedzi, bo sreberka były kradzione… - mruknął znudzony. - Koniec tych pogadanek – zakomenderował Everlasting, który jeszcze chwilę wcześniej razem z resztą wkurzał Hulka. Agenci otoczyli Rainbow Dash i rzucili ją pod nogi zielonego demona destrukcji. Hulk, który miał już dosyć ich i ich zaczepek złapał dziewczynę, którą rzucili mu pod nogi i rzucił ją daleko, aż zniknęła za wieżowcami. - Cóż… - Pink Panther otrzepał ręce. – zawsze chciała latać… Dziś miasto zlinczowało Rainbow Dash, która byla... niewinna. W grze nadal 3 mafiosów! Wyniki głosowania: 1. Lepkie Paluszki23 – Rainbow Dash 2. Ktoś 3. Skromny Pan Mroczności 4. konformistyczny lodzik – Rainbow Dash 5. Nix – konformistyczny lodzik 6. Pink Panther - Chwalisława 7. Diana - Chwalisława 8. Everlasting - Everlasting 9. Słodki Pan Ciastek – Rainbow Dash 10. Mystically mad – Rainbow Dash 11. Chwalisława – Skromny Pan Mroczności
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|