![]() |
#841 | |
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
#842 |
|
![]()
Daj mi cytat, gdzie cię podejrzewałem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#843 |
Reputacja: 10
|
![]()
I gdzie te wyniki...? :/ Ktos tu sobie nieźle w kulki z nami leci..
Ostatnio edytowane przez mystically_mad : 30.09.2014 - 20:00 |
![]() |
![]() |
#844 |
Reputacja: 41
|
![]()
Spokojnie. Libby to też człowiek. Bądźcie cierpliwi. W tym czasie, np. zaparzcie sobie herbatę, zróbcie sobie kanapki, jajecznicę
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#845 |
|
![]()
Kurde. Podirytowalam sie trochę..
|
![]() |
![]() |
#846 |
|
![]()
Jezu... Bądźmy poważni. Zdeklarowała to niech będzie obowiązkowa, a nie jest ponad 21 i nic. Wyniki mafii pewnie będą o 06:00 :/
|
![]() |
![]() |
#847 |
Reputacja: 41
|
![]() |
![]() |
![]() |
#848 |
|
![]()
Bądźmy ludźmi. Pewnie Libby ma ważniejsze rzeczy do roboty niz ogłaszanie wyników w mafii na forum o simsach
![]()
#849 |
Reputacja: 12
|
![]()
może umarła, może ktoś jej umarł, może ukradli jej internet i zniszczyli wszystkie urządzenia elektroniczne, może była na pustkowiu bez cywilizacji i wracała do domu, może ma życie i dobrze się bawiła... nie wiem. Przypomniało mi się jak Maqryll to samo mówił chyba, że nawet jak ktoś leży w szpitalu, to powinien z kawiarenki internetowej korzystać XD
|
![]() |
![]() |
#850 |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]()
Kilkoro agentów schroniło się w podziemnym parkingu, dyskutując zawzięcie o zdrajcach w szeregach TARCZY.
- Jestem niemal pewna, że to Skromny Pan Mroczności – stwierdziła mystically_mad. - Skąd wiesz? – spytał Everlasting, nie kryjąc sceptycyzmu. W końcu tyle razy się już pomylili. - Powiedzmy, że to kobieca intuicja. Zresztą, zawsze kiedy kosmici nas atakują on gdzieś znika. Jak mogliście tego nie zauważyć? - W takim razie zaryzykujmy – poparła ją Ktoś. – Mam nawet pewien plan. Zawołała Skromnego Pana Mroczności i podała mu zbroję zdjętą z jednego z martwych najeźdźców, leżących nieopodal. - Załóż to. - Dlaczego? – Skromny spojrzał na nią zdziwiony. - Podszyjesz się pod jednego z nich i może uda Ci się przejąć jeden ze ścigaczy. Mógłbyś dostać za to awans! Nie trzeba mu było dwa razy powtarzać. Wybiegł na ulicę, lecz nie zaszedł daleko, kiedy na jego drodze stanął Hulk, który ruszył na niego z impetem. - Nie! Czekaj! Jestem jednym z was! – krzyknął Mroczny, ale te wrzaski zdawały się jeszcze bardziej rozwścieczać zielonego stwora. Złapał go za nogi i uderzył kilka razy o ziemię. - Jakbym się miał na to nabrać – prychnął i pobiegł dalej. Dziś miasto ubiło Skromnego Pana Mroczności. Brawo! W grze pozostało 2 mafiosów. Wybaczie to opóźnienie, ale miałam dziś deadline w pracy i do tej pory grzebałam w kodzie, żeby móc oddać apkę. SPC, nigdy nie zniknęłam bez powodu. Wyniki głosowania: 1. Lepkie Paluszki23 – Słodki Pan Ciastek 2. Ktoś – Mystically mad 3. konformistyczny lodzik – Skromny Pan Mroczności 4. Nix – konformistyczny lodzik 5. Diana – LepkiePaluszki23 6. Everlasting – Mystically mad 7. Słodki Pan Ciastek – Skromny Pan Mroczności 8. Mystically mad – Skromny Pan Mroczności 9. Chwalisława – Skromny Pan Mroczności
|
|