![]() |
#351 |
Reputacja: 14
|
![]()
Pink Panther dziękuję za odpowiedź. U mnie nie ma takiej opcji, ani jak klikam na kołyskę, ani jak na dzieciaka
![]()
|
![]() |
#352 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Reputacja: 14
|
![]()
Mamełe tak, mam włączone starzenie się rodziny.
Edycja: Wyłączyłam starzenie się rodziny i znów włączyłam. Na kołysce pojawiła się opcja "postarz". Ja wcześniej wyłączałam i włączałam starzenie się rodziny kilkakrotnie w krótkim czasie i może coś się po prostu zamuliło. Tak czy inaczej problem rozwiązany. Dzięki ![]()
OJSG: Życie simów według Irbis *** Trzeci dom Patrycji i Antoniego. *** Życie rodziny Wichura: Część 22 Ostatnio edytowane przez Irbis : 14.10.2014 - 20:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
|
![]()
Jak to jest z tym zbieraniem napiwków za granie... Mój sim musi uzbierac 100 simoleonów, a przez dwa dni grania na skrzypcach w lokalu tylko jedna osoba dała 10 simoleonów...Serio tak cięzko uzbierac te napiwki, czy mozna to jakos usprawnić? Dodam, że sim ma 6 poziom gry na tym instrumencie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
|
![]()
Lepiej jest wychodzić do lokalu wieczorem. Jest więcej simów i chyba są bardziej szczodrzy. Tak przynajmniej ja zauważyłam.
Wychodź simem, niech gra i może z czasem będzie zbierał większe napiwki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
|
![]()
1. Ma ktoś z was stronke z fajnymi ciuchami i meblami ?
![]() ![]() i 2 pytanie , nie pokazuja mi sie tatuaze ![]() Przegladaj wszystkie ubrania , przewaznie pokazuja sie jako wzory pod orginalnymi ubraniami ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez xviraszka : 15.10.2014 - 09:59 |
![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
|
![]()
Czy wasi simowie też nie zmieniają po ślubie nazwisk? Ja mam Simkę, która poprosiła Sima, aby wprowadził się do jej domu i wtedy im urządziłam ślub, ale obydwoje mają nadal inne nazwiska.
Czy można przejść na emeryturę będąc seniorem? Ja w telefonie mam tylko opcję "znajdź pracę" lub "porzuć pracę". |
![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Reputacja: 11
|
![]()
Tak, Simowie nie zmieniają nazwisk.
Można przejść na emeryturę, trzeba po prostu porzucić pracę. Od tej pory będzie otrzymywał trochę simleonów codziennie o 7:00. Niestety sam fakt bycia na emeryturze nie jest nigdzie odnotowany (w panelu pracy jest napisane po prostu, że jest bez pracy). |
![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Reputacja: 11
|
![]()
Czy da się jakoś w CASie zmienić długość rzęs? Bo jakoś nie umiem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
|
![]()
Gdzie mogę pobrać mod, który potrafi wywołać śmierć z dowolnej przyczyny?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|