|
|
#11 |
|
Guest
|
Medishon A.
CIEMNA GWIAZDA odc.17 ...Zamieszkać na zawsze z wami. -Dobrze. Alinka wręczyła Anecie paczkę. -To są "Głosy Rozrywki SimCity" z ostatniego roku. -Dzięki. -Pani Aneto-powiedział lekarz- Pani może teraz wyjść. -Naprawdę? -Tak. -No to już mnie nie ma. Chodz Alinko, idziemy. *** -To nie wiarygodne! Nie było mnie w showbiznesie półtorej roku, a jestem na pięćdziesiątym miejscu! Muszę wracać tam. Nie mogę przecież być tak daleko. -O nie, Aneto! Jestem już znanym lekarzem i mówię ci: Musisz tu zostać jeszcze pół roku. -Nie wytrzymam tutaj tyle! Tu jest nudno. -Zajmij się swoim synkiem... Córką.... Sprawdz co Tomek robi, bo on przez ten rok to dużo wychodził... Na długo. -Tego się obawiałam. -A co? -No patrz na te zdjęcia. To jest Karolina, jego żona i ich trójka dzieci. Orzenił sie z nią wcześniej niż ze mną. Będę musiała to sprawdzić. I po zatym ja z nim nie wytrzymam. Niech sobie żyje z tą Karoliną. -I tak tu przyjdzie masa reportrów... -Może i tak... -Ale ty się opiekuj Arturem. Ja muszę pracować. *** Minęły dwa miesiące. Aneta wyszła szukać dowodów żeby rozstać się z mężem, który zgodnie z prawem nie jest jej mężem. Nagle: A. Zaczepiła ją dziewczyna w wieku lat 19 B. Zobaczyła pusty dom Karoliny i Tomka |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|