|
|
#15 |
|
Reputacja: 10
|
Nie ma nowych odpowiedzi, ale mam nadzieję, że czytacie
![]() Lila ukończyła studia i przeprowadziła się do małej przyczepy i znalazła pracę jako instruktorka fitnessu. Miała mało Simoleonów, więc musiała bardzo oszczędzać. Na nieszczęście ugryzł ją wilkołak o imieniu Kiler. Jedynym plusem było to, iż wcale nie musiała spać i dzięki temu mogła dodatkowo udzielać konsultacji finansowych po nocach. Uzbierała ponad 32000 $, wprowadziła się na pustą działkę i wybudowała oto taki dom. ![]() Po tym pojechała do centrum handlowego. Skoro Dziwnowo ma być dziwnym miastem, to nie może brakować takich widoków ![]() ![]() Wilkołak w babcinym sweterku. ![]() Kupuje łaszki xD ![]() ![]() A tu już po zmianie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pożar na randeczce ;d ![]() ![]() Nowy kotek w domu nazywa się Pizza Gruby Benek. ![]() Kobieto, jak ty go niesiesz?! ![]() Meow ;3 ![]() Po małej przemianie makijażu i włosów. Ale ja i tak uważałam, że było brzydko, więc poeksperymentowałam z SimPe ![]() ![]() Ups... ![]() ![]() A tu już przedostatecznie. ![]() Lila zaprosiła Nerwusa na randkę, a ten ukrył się w krzaku ;-; ![]() ![]() ![]() ![]() Coś się szykuje... ![]() ![]() Żygu żygu do kibelka. ![]() ![]() Creepy. ![]() Tak... ciąża. ![]() ![]() ![]() Wreszcie się uwolniła od ciągłych przemian. ![]() ![]() ![]() Na przedmieściu nic innego niż Zadecka z torebeczką... ![]() A gdzie torebka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lila spokojnie sobie przyszła do restauracji... ![]() A tu jakich babsztyl (blondynka ) wywala na nią obiad!![]() ![]() ![]() Oto Lolek. ![]() Zmiana ciuszków! ![]() Jesień góruje w modzie. ![]() - Jakaś blada kobitka... Pogadam se z nią ![]() ![]() I znowu Ona. ![]() PGB wyrusł na ślicznego kocura :* ![]() ![]() Lolek to najbrzydsze dziecko w całym Dziwnowie ;-; Nawet jego własna matka się z niego śmieje ![]() ![]() To dziecko jest opętane! ![]() Więc Lila podjęła drastyczne kroki ![]() ![]() A kiciuś w tym czasie oglądał jakiś programik. ![]() Jezusmaria. ![]() A w tym czasie miluteńkie pogaduszki z wampirzycą na chodniku ![]() ![]() Część 3 będzie za tydzień ![]() Pozdrawiam
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|