Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > Konkursy - Archiwum
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.12.2014, 19:16   #1
Kędziorek
Supermoderator

Reputacja: 27
Domyślnie Odp: Konkurs na logo 2014 - Regulamin i pytania

Gdybym miała pewność, że ktoś dośle pracę, to bym ewentualnie mogła przedłużyć termin o 2-3 dni, choć moim zdaniem byłoby to nie fair w stosunku do tych, którzy pracę już oddali (lub być może do jutra oddadzą). Poza tym nie wiem czy komuś te kilka dni zrobi różnicę skoro przez 3 tygodnie nie miał czasu, a o kolejny tydzień czy więcej przedłużać nie będę.
Już nie wspomnę, że teraz jest czas przedświąteczny, zaliczenia, po świętach będzie czas przedsylwestrowy, później styczeń - zaliczenia, luty - egzaminy (zależy od uczelni), poprawki i co tam jeszcze, a do marca konkursu ciągnąć nie będę.

Także mówię: jak ktoś się zadeklaruje (najlepiej na PM), że NA PEWNO prześle mi pracę, to powiedzmy do czwartku przedłużę (i mam nadzieję, że Ci co się wyrobili mi to wybaczą), ale jak zostanę wystawiona do wiatru to poleci warn. I tyle.
A jak deklaracji żadnej nie dostanę (do jutra do 12:00) to głosowanie zacznie się o 20:00 zgodnie z planem.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.12.2014, 21:06   #2
Volturia

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Konkurs na logo 2014 - Regulamin i pytania

Rzuciłam mięso?
hm "przedłużać termin ich składania o kolejne 2-3 tygodnie" - tego nie miałam na myśli, nawet 5dni nie miałam na myśli.
Wchodze na forum rzadko ( poza uczelnia mam na glowie kilka rzeczy), jako ze nie trzyma mnie tu jakis dlugoterminowy konkurs min. Dlatego zawsze orientuje sie po długim czasie o istnieniu jakiegoś konkursu i zawsze łezka w oku : "Damn, dlaczego nie patrzyłam wcześniej " wiec tym razem pomyślałam, że warto spytać, zanim od razu się wkurzać.
Cóż, święta dopiero będą i bedzie koszmar, ale mam bodajże jutro kolokwium i we wtorek -.- także czułam ze mogę nie usiąść w weekend do simów niestety.
Mnie sesja nie boli - ja musze się do sesji wyrobić ze wszystkim. u mnie już trwa gorący okres.

No spytałam nie mając nadzieji, ale wow jeśli jest to możliwe, to przedłużenie o jakies 3-4dni wydaje mi się zbawienne

Ostatnio edytowane przez Volturia : 14.12.2014 - 21:16
Volturia jest offline  

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania