![]() |
#3701 |
Reputacja: 14
|
![]()
Najbardziej podoba mi się EP przypominający Gwiazdę z TS1. Dawno czegoś takiego nie było
![]() ![]()
|
![]() |
#3702 |
Reputacja: 14
|
![]()
Podobają mi się wszystkie propozycje dodatków z ankiety i mam nadzieję, że wszystkie wcześniej lub później się ukażą.
Jednak najbardziej podoba mi się "Łebski sprzedawca". Uwielbiałam prowadzenie własnego biznesu w dwójce i marzłam o tym przez całą trójkę ![]()
![]() |
#3703 |
Reputacja: 10
|
![]()
No to chyba nie będę niemiły jak napiszę,że wolałbym coś czego nie ma na tej liście, zawsze podobały mi się w Simach Podróże tylko teraz wolałbym je bez czekania na wyjazd czyli swobodne poruszanie się między miastami pozycja druga Łebski sprzedawca ,trzecia Miejskie życie,bo skoro swoboda poruszania w Podróżach to i kontrola populacji,ta o zdrowiu nie ma sensu bo nie ma pór roku chyba,że będą pierwsze reszta z wymienionych ok nawet jednorożce mogę jakoś przeboleć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3704 |
Reputacja: 10
|
![]()
Gra właśnie mi sie aktualizuje. To TA aktualizacja?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3705 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Tak, to TA aktualizacja. Chcę jeszcze dodać, że możecie pobrać darmowe "DLC" świąteczne
![]()
![]() |
#3706 |
Reputacja: 11
|
![]()
Dwie kariery? To chyba jakiś żart.
Edit: Napisali że 4, moja nieuwaga, nie sprawdziłam dokładnie XD Edit 2: Hehe, kariery jednak są dwie, ale napisali, że cztery, bo przecież są cztery ścieżki, czego ja się mogłam spodziewać po EA XDDDD Zmienili trochę wygląd menu w telefonie (moim zdaniem jest czytelniejszy) i pasek tam gdzie są potrzeby, aspiracja itd. A poza tym zauważyłam, że można wziąć wolne za pomocą telefonu, w końcu. Dobra, już siedzę cicho ![]() Ostatnio edytowane przez Orzechowo : 16.12.2014 - 19:33 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3707 | |
Naczelny Grafik
|
![]() Cytat:
![]() ![]() BTW widział ktoś może jakieś zapowiedzi kolejnych wielkich aktualizacji, czy to była ostatnia? ![]()
![]() |
![]() |
#3708 |
|
![]()
No tak, w dodatku dołożą to, co normalnie było w każdej innej podstawie. Moim zdaniem pod tym względem się nie wykazali; ja tam tęsknię za prawnikiem, lekarzem, naukowcem itd. No ale trudno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3709 |
Naczelny Grafik
|
![]()
Kod moveobjects działa tak bardzo
![]() EDIT 17.12.14 Jejciu, ta aktualizacja jest na prawdę dobra. Poprawiła lekko interfejs, szczególnie "dostępność" interfejsu podczas pracy/nauki. Gra wydaje mi się chodzić płynniej. Na plus. ![]()
![]() |
#3710 |
|
![]()
Drzewa genealogiczne bardzo mi się podobają, są informacje o sposobie śmierci sima, jakim jest dla nas członkiem rodziny, kim jest z zawodu, bardzo czytelne. Brakowało mi tego w TS4, bo z czasem ród się powiększa i trudno wszystko zapamiętać. Poza tym doszła nowa, walentynkowa bielizna
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 52 (0 użytkownik(ów) i 52 gości) | |
|
|