![]() |
#531 |
Reputacja: 21
|
![]()
Ja też bym zostawił sam kryształek. Nie wydaje mi się, że nazwa jest specjalnie potrzebna, jak ktoś wchodzi na forum to chyba wie jak się nazywa, prawda?
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#532 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Wysłałem apocalypsie na gg jak poprawić logo i kolorki forum. Co do avatara w navbar, chyba bez osobistego grzebania w skinie nic nie poradzę, więc będzie trzeba wyłączyć.
![]() W ogóle jeśli skin się przyjmie to można by zrobić różne warianty logo, albo zrobić przynajmniej żeby się tak nie powtarzały ciągle te same obrazki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#533 | |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]() Cytat:
![]() ![]() I na każdą porę roku inne kolory, na wiosnę zielony, na lato jakiś ładny żółto-pomarańczowy, na jesień czerwony, i na zimę znów niebieski, żeby było różnorodnie ![]() @down: hahahah, dokładnie ![]()
Ostatnio edytowane przez Meryam : 28.12.2014 - 14:57 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#534 | |
Reputacja: 25
|
![]() Cytat:
![]() ~~~ Nie można by ustawić nowego stylu jako domyślnego? Bo goście widzą Lord Caesum nadal i to zniechęca chyba troszkę od forum :/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Administrator
|
![]()
Nowy styl nie jest jeszcze gotowy, nie był używany też do normalnego korzystania z forum, a pewnie też kilka rzeczy się pozmienia w grafice(np. logo i ten ciemny niebieski), więc nie spieszyłbym się tak z ustawianiem go jako domyślny.
![]() Co do kryształków - pomysł mi się podoba. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
To ja mam jeszcze takie pytanko co do reputacji - nie da się zrobić czegoś, żeby zobaczyć za co się ją dostało? Nawet nie chodzi mi o to, żeby widniała przy postach, ale gdzieś widziałam jak ktoś pisał, żeby spojrzeć pod ostrzeżeniami - tyle, że tam nic nie ma poza ostrzeżeniami właśnie xd Więc to nawet nie musi być publiczne, ale wolałabym jednak wiedzieć za co dostaję lajki xD Da się coś z tym zrobić czy rzucam grochem o ścianę?
![]() |
#537 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Patrzyłaś na ostrzeżenia w profilu czy w panelu użytkownika? Bo sprawdzić reputację możesz w panelu właśnie
![]()
![]() |
![]() |
#538 | |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#539 |
Administrator
|
![]()
Dodałem kryształek w logo, zmieniłem kolorki kategorii z ciemnoniebieskiego na niebieski, poza tym powiększyłem trochę czcionkę i naprawiłem niedziałające avatary w pasku nawigacji na górze strony. Do tego przesunąłem reklamę na dół strony w obu skinach, teraz jest w "Partnerach".
![]() Co do avatara w nawigacji: każdemu teraz działa? Okazało się, że moje testowe forum zapisywało avatary w bazie danych, a the sims bezpośrednio na FTP. Znalazłem na forach vb plugin, który dodaje zmienną korzystającą z fetch_avatar_url i poprawiłem kod w pasku nawigacji, więc POWINNO działać. Jeśli ktoś nie ma avatara, wtedy zamiast niego pojawi się zielony kryształ z logo. dół: ![]() Ostatnio edytowane przez Caesum : 28.12.2014 - 19:21 |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
Reputacja: 41
|
![]()
Mi działa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |