![]() |
#581 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Kryształki ciepłej wody same w sobie są śliczne, ale wydaje mi się, że te "powycinane" lepiej pasują do forum.
|
![]() |
#582 |
Reputacja: 16
|
![]()
Ja apeluję o zmianę na kryształka kontrowersyjnej kaczuszki.
te ciepłej wody kompletnie nie pasują do nowego loga, do ''modern'' stylu forum.
![]() |
#583 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Mogę zrobić te powycinane w tym samym stylu, nie ma problemu, jeśli tylko jest taka potrzeba
![]() Tylko błagam, jutro, jestem 18 godzin na nogach...
![]() |
#584 |
Reputacja: 25
|
![]()
Według mnie jest idealnie
![]() ~~~ Ej, to może połączcie siły i niech cw doda jakieś wstawki typu ta śnieżynka do kryształków kaczki? Bo wtedy będzie już idealnie, genialnie i nieskazitelnie na maksa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#585 | |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#586 |
Archeolog Renesansu
|
![]()
No to dawaj, połączymy siły
![]() *PSD. @down: dlatego, o wielki znawco photoshopa jak widzę, wezmę kształt kaczuszki, wbiję w niego teksturę i dodam śnieżynkę. Ale znasz się lepiej, jak widzę, więc jeśli tak się znasz, to błagam, pokaż mi jak to robić lepiej! ![]() @down2: nie zapomnę, o moją pamięć się nie martw.
Ostatnio edytowane przez Meryam : 28.12.2014 - 21:54 |
![]() |
![]() |
![]() |
#587 |
Reputacja: 16
|
![]()
@up: no cóż, nie napisałaś tego, że zmienił tło za Twoimi super ultra pięknymi kryształkami, dlatego postanowiłam Ci przypomnieć, żebyś nie zapomniała
@up2: no nie wiem, nie wiem Ale, ciepła wodo Twoje kryształki nie wpasowują się w tło... dookoła ich jest jest tak jakby ramka, a tło za Twoimi kryształkami przyciemnienie kończy się w takich momentach, że wygląda to nieprofesjonalnie... @down: kaczuszka*
![]() Kamil Mikołajem Ata bohaterem Ania maturowiczem Marcel ma trzy podbródki wspołlokatorka Fetysza ma brudne majtki a Nacia wiecznie zakochana ![]() Ostatnio edytowane przez konformistyczny lodzik : 28.12.2014 - 21:56 |
![]() |
![]() |
![]() |
#588 | |
|
![]() Cytat:
![]() @up kaczuszka to ja mówiłem na swój nocnik jak byłem mały, bo miał narysowaną kaczkę :* Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 28.12.2014 - 21:55 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
Archeolog Renesansu
|
![]()
Dobra, to jutro to umieszczę na forum, bo dzisiaj trochę zdycham już, a na razie na górze może wisieć kryształek kaczuszki, skoro mój budzi tak ogromne kontrowersje
![]()
![]() |
#590 |
|
![]()
Jeszcze według mnie trzeba coś z rangami zrobić. Są brzydkie, niektóre za małe, inne za grube, dziwnie wyglądają... Ogarnijcie na przykład rangi Bjork. Szlachcic, da radę jakoś to upiększyć?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|