|
![]() |
#1 | |
Reputacja: 16
|
![]() Cytat:
![]() prawie połowa nie ma nic wspólnego z ''Bitwą o Sima'' Czyli patrząc, z góry możemy być przekreślone ![]() da się coś z tym jeszcze zrobić, czy to Wasza ostateczna decyzja? @upupup: Życz zdrowia! ![]()
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 25
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Reputacja: 16
|
![]()
temat zadania jest cholernie trudny, wykonanie go - jeszcze gorsze
nie zdajesz sobie sprawy, jak np.: w TS4 ciężko o dobrego sylwestra... do tego dojdą utrudnienia, które nie wiem, jak bardzo utrudnią, ale jak jeszcze bardziej mnie to ograniczy, to omg... mówicie tak o tych utrudnieniach, termin oddawania prac się zbliża, a my dalej nie wiemy jakie one są mimo, że już oddałam prace, chciałabym wiedzieć jakie są te utrudnienia może jakbym znalazła czas, koło 4-6 stycznia to bym oddała pracę zastępczą, ale w to wątpię (wyjazdy wyjazdy wyjazdy) dlatego apeluję o pozostanie przy tej tematyce zadania, zostanie przy indywidualnej pracy, ustalenie konkretnego terminu i pozostawienie innych osób biorących udział w konkursie w spokoju, żeby nie musiały się martwić Cytat:
Napisałaś też, że za utrudnienia są max 2 punkty, czyli osoby które oddały już pracę mają narzuconą maksymalną ilość 8/10
![]() Kamil Mikołajem Ata bohaterem Ania maturowiczem Marcel ma trzy podbródki wspołlokatorka Fetysza ma brudne majtki a Nacia wiecznie zakochana ![]() Ostatnio edytowane przez konformistyczny lodzik : 29.12.2014 - 13:55 |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|