![]() |
#241 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witajcie!
Mam problem z grą The Sims 4 a mianowicie gra nie ładuje się. Po kliknięciu na nią w Origin wszystko idzie normalnym trybem aż do momentu gdy pojawia się duży diament na ekranie. Normalnie powinna iść wokół niego taka obwódka gra powinna się ładować i przejść do ekranu gdzie można nacisnąć graj albo stworzyć rodzinkę wejść do galerii itd. U mnie diament nie ładuje się, obwódka zatrzymuje się i po prostu zamarza, muzyka nadal leci. Mam zainstalowana najnowszą aktualizację z 13.01.15. Wcześniej miałam problem z nieładowaniem się domów i wracaniem do mapy. Dodam, że kiedy to się stało wyrzuciłam save'y do kosza, teraz folder save jest pusty. Nie instalowałam żadnych modów oraz odinstalowałam i zainstalowałam ponownie grę. Nic nie pomogło ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#242 |
Reputacja: 14
|
![]()
sonotintoyou miałam kiedyś taki sam problem z grą, nawet pisałam na forum, ale nikt nie udzielił mi odpowiedzi. Po kilku próbach uruchomienia gry w końcu odpuściłam, a gdy po jakimś czasie znowu postanowiłam spróbować, gra uruchomiła się normalnie. Jedyne co wtedy zrobiłam, to użyłam opcji "napraw" dostępnej po kliknięciu na okładkę gry w bibliotece gier origin. Spróbuj to zrobić, a przed uruchomieniem gry po naprawie uruchom ponownie komputer. Powodzenia
![]()
![]() |
#243 |
|
![]()
Irbis Dziękuję za odpowiedź. Próbowałam naprawić grę tak jak mówisz, ale nic to nie dało niestety. Ja mam ten problem już drugi tydzień... najpierw czekałam na aktualizację, myslałam, ze po niej problem zniknie a tu taki zonk. Może ktoś inny pomoże?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#244 |
Reputacja: 11
|
![]()
Mam pytanie, jak reinstalować the sims 4, żeby gra wróciła do początkowego stanu (tego po kupieniu)? Raz próbowałam to zrobić i gra była taka ja przed reinstalacją
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#246 | |
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
|
![]()
Mam problem w CASie... po zrobieniu sima nie da się go zapisać, w tym okienku pokazuje sie tylko kółko ładowania (podobnie jak na ikonkach simów w lewym dolnym rogu) i cała gra się zawiesza na amen :/ Stało mi się tak po najnowszej aktualizacji.
Tak to wygląda, kółka ładowania trwają cały czas, simka się rusza, ale na nic nie można kliknąć i jedyną opcją jest wyjscie z gry bez zapisywania. ![]()
flesh covers the bone and the flesh searches for more than flesh http://forum.thesims.pl/showthread.php?p=1812431 Zapraszam na mojego bloga, gdzie od teraz będzie się trochę działo ![]() Ostatnio edytowane przez marandile : 19.01.2015 - 12:37 |
![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
|
![]()
A ja mam pytanie: Czy wam też po uruchomieniu gdy pojawił się komunikat, że niektóre elementy z trybu budowania/ meblowania domu zostały usunięte?
Niestety nie zrobiłam screena, ale ileś tam tych elementów rzekomo już nie ma. Dodam, że nie posiadam ani jednego dodatku z neta, mam czystą grę. Czy ktoś z was też tak miał? Czy ktoś wie czy coś faktycznie usunięto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#249 | |
|
![]()
Ponawiam, błagam o pomoc .
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#250 |
|
![]()
Filleable, jeśli próbowałaś reinstalacji gry i nic to nie dało, może napisz do pomocy technicznej. Nic innego mi do głowy nie przychodzi. Czasem chwilę trwa odpowiedź z ich strony, ale nie poddają się dopóki problem nie jest rozwiązany.
![]() ![]() Ja z kolei mam mały kłopot, ale troszkę uciążliwy. Co jakiś czas resetują mi się opcje - tzn. gra uruchamia się w trybie okienkowym i wyłącza modyfikacje ze skryptami, nie zwróciłam uwagi, czy coś więcej. Zdarzyło się to komuś jeszcze? Tak teraz myślę - czy może to mieć jakiś związek z wyłączaniem kompa? Działam na laptopie, najczęściej go usypiam albo hibernuję. No ale nie no, trochę absurdalnie mi to brzmi. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|