![]() |
#17 |
Reputacja: 10
|
![]()
Neille, moja kochana Neille...
Co tu duzo pisac - przeczytalam wszystko, odwiedzilam bloga... Cud, miod i orzeszki ! ![]() Ta akcja w szkole, normalnie przypomnialy mi sie czasy moich blizniakow Dracule - Kise i Tony, ach...te wspominki, dziekuje ci, ze mi przypomnialas jak wspaniala jest gra z wymyslona historia ![]() Emily, moja wybranka, ma problemy z ciemnym charakterem ( oł yeeah!). Pewnie cos zlego z tego wyniknie, chociaz.....ja wierze w ciebie, zrob z Brian'a dobrego kolesia, ale tak na samym koncu, tak dosadnie ;D A jak ja uderzy to wkroczy do akcji moj "Len" - jest juz nastolatkiem gihi ![]() Poziomka spiewa i spiewa, kariera widze dobrze idzie. Jak zobaczylam nowa nianie Kevina i Margeritte.....padlam, mogly dzieci jej urzadzic pieklo xD Ethan biedny ciagle tyje, kaz mu isc do silowni i niech tam spi ze 2 nocki ![]() Ben widze ma klopoty z Tiffany i dobrze, niech sie wypcha, nie lubie tej rudej mendy ;p (sry) Oliver ![]() ![]() ![]() ps. zrezygnuj narazie z zarostu dla Ben'a, bo wyglada jak dorosly, a nie ml.dorosly ;D Ostatnio edytowane przez eyvee : 18.01.2015 - 08:36 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|